![]() |
|
El atalım arkadaşlar :)Arıza.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2013 Saat 12:02 |
Arkadaşlar,
Biliyorsunuz 2003 1,4hdi 307 var 153,000km de.Araçda yag-su/eksiltme ve yakma problemi yoktur.Ay başı herzaman aldıgım shell aynı pompadan 100tl mazot aldım 210km ışık yandı bitti bitecek mazot.Şamandırada sıkıntı yok,kaçak vss de yok.Araçta siyah dumanda yok.Fakat şunu gözlemledim rolantide araç çalışırken ve hafif gaz verdiğimde yanmamaış mazot kokusu geliyor.Sanırım mazotu yakmıyor çig atıyor.Aklıma ilk gelen enjektörler,bugün akşam temizleteceğim,sonuçları paylaşırım.Daha öncede basınca fazla yakardı fakat şuan abarttı iyice.Bu arada aracı en son aldıgımda yakıtta sıkıstırmadan sakın kullandık.Temmuzda depo katkısı kullanmıstım,ondan sonra mı oldu acaba dıyorum cunku ondan sonra sarfıyat arttı belkı psıkolojıkte olabılır.Fikri olan varsa paylaşırsa sevınırım.
![]() Düzenleyen fatihgg - 06 Eylül 2013 Saat 12:27 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dizel aracı devirsiz kullanmak zararlıdır heleki sen birde katkı koymuşsun o halde devirsiz gezdiysen bu sonuçlar ortaya çıkabilir. sana önerim katkısız bir süre üst devirlerde dolaş "3000 4000" ,sorunun çözülebilir..
Düzenleyen errör - 06 Eylül 2013 Saat 13:29 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katkıdan sonra 1000km yakın yol yaptım devırlı olarak sonuc yıne bu kadar olmasada fazla yaktı.Suan arac yaklasık km 50kr yakıyor :S
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |