![]() |
|
imanima yetti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Vale ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla Karar Senin Tabikide Saygı Duyarız Ama Şu Varki Benzinli Aracın Zevki Her Zaman Bir Başkadır.
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
artık ne olursa olsun heves zevk meselesini aştı çoğu kişi ekonomi düşünüyo artık ekonomik olsun diye 170 bg benzinliden inip 68 bg dizele binmeye başladım
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
şirket aracını ben kişisel kullanmıyorum işim için kullanıyorum orada yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle lütfen
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
katma değer üretmeden , işi ehline vermeden kimseye rahat yok biz bunu hala anlayamadık....
sadece maslak sanayideki ilkokul ortaokul mezunu ustaları toplayınız karşılarınada sözde mekteplileri oturtunuz ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Düzenleyen errör - 03 Eylül 2013 Saat 23:50 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Vale ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Çok Düşüyomuş 20 kuruş fazla vereyimde sussunlar dizel araba sevmiyorm tüplü araçdan nefret ediyorum mecburen benzinli kullanıyorm yapıcak bişey yok :)
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
bugün dinledim radyoda 10 küsür kuruş düşecekmişş aman ne çok dedim !!!!
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
ya arkadas hem şirket aracı kullanıp yakıta doğru düzgün para vermiyonuz bide imanıma yetti diyonuz
![]() ![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Bende Benzinli Araç Kullanıyorum Ama Yapıcak Birşey Yok Herkez Dizel Araba Alıyor Benzin Satılmıyor Sonra Her Yıl Sonunda Dış Ülkelere 2.5 dan veriyolar Böyle Bi Ülkede Yaşıyoruz..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
merhaba
bu akşam yakıt almak için benzinliğe girdim şirket aracı kullandığım için taşıt tanımalı hiç fiyata bile bakmıyordum her hafta sonu bir günlüğüne eskişehirden ankaraya evime geliyorum en fazla alsam alsam 50 tl alıyordum ve fiyata bakmıyordum bu akşam fiyatlara baktım Eurodizel 4,62 kurşunsuz 5,18 nevrim döndü sinirlendim nereye gidiyo bu böyle ne yapmak gerekiyor cebimize girende kımıldama yok cebimizden çıkan ise sabun gibi yokuş yukarı tırmanıyor devletimiz sağolsun aracımı satmaya karar verdim ve ilan koydum beni aşıyor artık tabanvaya talim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |