|
106 xr aracıma jant bakıyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
Nikiforov
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
anladım dikkat ederim teşekkürler. eski lastiklerin ebatları uymaz mı ki buna
|
|||
Peugeot 106 XR aracım MODİFİYE SÜRECİNDE :)
|
|||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Burdan bakıldığında mümkün değil gibi gözüküyor 15 değilse saç jantlar lastıkler uymaz doğal olarak
4x108 Bijon aralıklı jant olucak ve bu lınktekı jantlara 195/50/15 ebatlarda aşağı yukarı lastık takıyorlar lastık ölçülerını ayarlatırsınzı siz nasıl ıstersenız 195/50/15 iyi gidiyor hakkını verıyor jantın. |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
Nikiforov
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
|
||
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-15inc-orjinal-peugeot-cikma-jant-4x108mm-136061005/detay
bu jantın çizikleri giderilir mi ki acaba oluru var mı?
|
|||
|
|||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Valla hocam çizikler gıder gıtmesınede 100 TL den aşağıya boyatamazsınız bunları anca kendınız boyarsınız jant boyalarıyla onunda 30 - 40 TL gibi bir masrafı var yapabılırsenız tabi ilk defa görüyorum böyle bır jant kaç yıllık pejocuyum yonca jant gordumde bunu anlayamadım bence değmez çunku jant jant değil güzel değiller aracınıza gıtmez yani yonca jant dediğim bu hiç değilse bunlar bıraz daha yakışır orjınalde var çunku bu jantlar .
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ikinci-el-peugeot-106-janti-135383040/detay |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
Nikiforov
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
|
||
ikinci elden umudu kestim kargo ayrı bir dert güven ayrı bir dert en iyisi sıfır mağazadan bakayım ben
http://speedstore.sahibinden.com/index.php?b[custom_cat]=153655 bunların ürünleri hoşuma gitti konyada hem gidip canlı görme şansım var sıradışı birşey arıyorum bunlarda değişik modeller var yakışacagını düşünüyorum kafamda bir kaç model belirledim ama bakalım
|
|||
|
|||
erenkose
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2013 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kardeş biraz araştırma yaptım 60 70 liraya sürat kargo yolluyor. En son 650 tl nin içinde kargo bedelini ben veririm sen 590 tl ye falan almış olursun jantları ama sen bilirsin sıfır alıcam dersen al benim latikler daha 1000 km yapmadı jantlarda aynı zamanda alındı 2 ay falan oldu yani satma sebebimde gerçekten paraya ihtiyacım var..
|
|||
Nikiforov
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
|
||
sahibinden.com üzerinden msj yoluyla ulaşıyorum size bi görüşelim bakalım
|
|||
|
|||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
Nikiforov
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
|
||
konuşuyoruz bakalım hayırlısıysa olur.
|
|||
|
|||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
BAZI ŞEYLERDE CESARETLİ OLUCAKSIN BENDE ÇOK ALIŞ VERİŞ YAPIYORUM VE TANIMADIĞIM KİŞİLERE PARA YATIRIYORUM MALI GÖRMEDEN AMA ALLAH KORUSUN HİÇ SAKAT BİR DURUM OLMADI ŞİMDİYE KADAR SATTIM ALDIM HALADA DEWAM EDİYORUM...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |