|
206 sanruf tamir kiti montajı Bitti!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
tolike
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir saatte yaparsın el becerin varsa
|
|
rhcpeppers
1. Vites 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Parçayı alacak bir site varmı
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
tolike
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeotmarket.com a bak
|
|
BurakBABA
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BurakBABA
|
Merhaba
benim sunroof dune kadar calısıyordu biraz kurcaladım ancak acarken ses gelmiyor ama kapatırken motor dişli kayması gibi ses gelliyor ve kapatma hareketini gerceklestiremiyor ugrasırken sunroofu tasıyan plastikler zarar gordu ben bu işi en ucuz nasıl yaptırabilirm cunku işten dolayı ben ilgilenemem nasıl cozerim sorunumu yardımcı olurmusun Şimiden tesekkurler No: 5071330766 |
|
Gün başlar ve biter...
|
|
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
harika bir paylaşım olmuş ellerine sağlık.
benim sunrooftanda birileri dışarıya çıktığından arkaya yaslanarak bir iki tane can alıcı plastik parçayı kırdılar sağolsunlar. nereden temin edebeilirim bu parçaları acaba bilgisi olan var mı ? kıbrıstayım burada sanayi zayıf. bulamadım tabi. internetten almak zorundayım. |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
Fırtına61
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
|
Konuyu hortlattim ama yinede paylaşım güzel oldu da bu anten neden sokuluyor onu anlayamadim
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunun cevabını buldunuz mu? Neyse anlatayım 206 larda iki çeşit anten var yada benim anten sonradan takılma tam bilmiyorum sanruf camını sökerken en geriye doğru aldığımızda benim aracımda (gerçi sattım) cam antene denk geliyodu ve anten sökülmeden camı sökmek imkansız. Eğer sizde böyle bir işe girecekseniz önce denersiniz cama antene değiyor mu değmiyosa sıkıntı yok anteni sökmenize de gerek yok. Düzenleyen ose - 03 Ocak 2016 Saat 22:53 |
|
ahmet_gtı
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2016 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_gtı
|
hocam ilan başında yazdığınız açıklama da resimleri göremiyorum tekrar yükleme veya onları bana gönderme imkanınız varsa çok sevinirim vakit ayırdığınız içinde teşekkür ederim.
|
|
sezerinan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezerinan
|
Arkadaslar benimde sunroof motorundeki role yanmis 5 ayakli birkac yere baktim bulamadim nasil buluruz
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |