![]() |
|
Airbag iptali 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2013 Saat 00:27 |
aklima takilan bir şey var 3 günden beri ugrasiorm 3 gün önce peugeot servisine gidip yanan airbag fault hatasina baktirdim ve 4000 tl lik masrafla sok oldum sorun Sol yan taraf airbaglerindeki koltuk yanındaki airbagin sensörünün bozuk oldugunu ve hepsinin degişmesi gerektigini sölediler kısacasi bir ton parca saydilar işcilik falan dahil 4000 tl saydilar fakat suan bu kadar para dökmem imkansiz
Sormak istedigim arkadaslar benim aracta 6 tane airbag var ve sol koltuk kenarindaki bu airbagi iptal edip dier 5 tanesinin calismasini istiyorum daha önce bu tarz bir airbag iptali yaptirmis biri varmi ? bir elektirikci ordakini iptal edebilicegini söledi ve airbag isiginin sönüceginide ama korkuorm acaba calisirmi calismazmi die ?? Lütfen Bilgi paylasimi Tesekkürler.. |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
basit bir yanıltıcıyla 10, 20 liraya iptal edilir sorun olmaz. ancak arızalı parçanın çıkmasını daha ucuza bulup takmanızda mümkündür.
yetkili servisler küfür yemekten çok hoşlanırlar, özellikle zahmetli işçiliği olan angarya işlerde ,"bir araba parası masrafı var aabi" ayağı yapıyorlar kısaca uğraştırma bizi git dışarda hallet demek istiyorlar. benim tavsiyem işinin ehli bir özel servis bul ve buluncada başka hiçbiryere gitme. |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
ayrıca benim düşüncem sizin sorununuz %80 kablolamada veya soketlerde ,206 nınkiler uyarmı bilmiyorum ama
Düzenleyen errör - 25 Ağustos 2013 Saat 00:43 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
İlandaki fiyat cok iyi ya su aradaki fark a bakarmisin adam 4000 küsürlük faturayi cikartinca nasil kacicagimi sasirdim servisten
bu konuda hic bir fikri olan varmi 206 yan airbagleri uyarmi 307 ye eger uyarsa hemen simdi alicam |
|
![]() |
|
hemen alma ,sorun airbagın kendisinde olmayabilir zaten ben durduğu yerde bozulan bir airbag görmedim, elektrikçiye git, net cevaplar alamıyorsan telefon çalmış gibi yap ordan acil kaç başka elektrikçiye git
![]() desteğiniz için teşekkürler sayın bursa temsilcim
![]() Düzenleyen errör - 25 Ağustos 2013 Saat 01:04 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
serviste öle bi anlattiklarki dedim arabanin tüm elektrik aksamini degistiricekler simdi bu peugeot lar nazik arabalar her elektirikciyede gidemiorm gecen bir tanesine gittim motor plastik kapagini calmis :S
resmi tam olarak anlamadim ordaki sadece airbag mi yoksa dier parcalar sensör falanmi ? |
|
![]() |
|
Durum güncel...206 yan airbagleri 307 lere uyarmi bilgisi olan varmi arkadaslar ?
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
airbagler fiziki olarak yok ise 2 ohm luk 1/2 watlık bir direnci yerine baglayıp, diagostik cihaz ile hatayı silerseniz bir daha airbag lambası yanmaz ;)
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Peki bu işlemi yaptiktan sonra geri kalan 5 airbag calisirmi ? bu arada cwplar icin tesekkürler..
|
|
![]() |
|
çalışır dostum sadece bir tanesi çalışmaz çıkmacılarıda gezersen illaki 100 150 liraya bulursun emin ol
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
sorunlu airbag yerine direnc baglatıp hata kodu sildirin. direnc baglama işlemini kontak kapalı, arac uyku moduna gectigide yapın .
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |