![]() |
|
Aydınlatma projelerim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana projesi olan arkadaşlarım gelipte yapalım dediklerinde elim değmiş olacak.
![]() Çizğili cam yerine aynı kalıpta pleksi yapılması lazım.Ancak o şekilde işe yarar.Pleksi cam maliyetide biraz tuzlu olabiliyor. |
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
bende 2002 206 farları var çizgili camı olanlardan onları adam edip ilginç bişiler yapmayı planlıyom da nası yapılır bilmedime yatıyo bi ara maliyet olayınıda araştırmam gerekçek :)
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
+85 müdür haklı ilk fırsatta 307 ve 206 yapıp resimlersen siparişlerin tavan yapar demedi deme..
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
hocam pejolara ne zaman el atcan :)
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
vallahi çok güzel çalışmalar bunlar ellerinize saglık,maşallah..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Niğde ilimizden bir arkadaşımızın Focus 3 farları geldiğinde gerçekten son derece kirli bir far ile karşılaştım.Buradan ikaz ediyorum sakın far içine her hangi bir sıvı ile yıkamayın yıkatmayın.
Farlar orjinal D3s bi-xenon visteon mercek mevcut.Lakin H1 xonon ampule h7 ampul yuva kılıfı yapıştırılıp ampul reflektöre yanşık şekilde takılmış ve Visteon mercek plastik bir ürün olması neticesinde 2 mercekte kullanılamaz hale gelmiş. Mercekler Valeo bi-xenon mercek,D1s Osram 4300k ve Gen4 balast ile yenilenerek monte edildi.Mercek montajı resimi çekmiştim ama nereye kopyaladım bulamadım veya çekmedim inanın hatırlamıyorum. :biggrin: Gündüz farı için role devresi ile kontak açılınca yanacak ve park açılınca kısılacak hale getirildi.Elektirikci arkadaşa tarifimle kapılar açılıncada yanması için minik bir tarif ile buda yapıldı. ![]() Farın dağılmış hali. ![]() Çerçevenin zımparalı hali. ![]() Boyanmış ve idarelik birleştirilmiş hali. ![]() Farı toplarken bütün parçalar el ile yıkanarak temizlendi silindi.Günüdz ledinin plastikleride dahil.Buda gündüz ledinde kullanılan led.Ayrıca gündüz ledinin duvar resmide bu. ![]() ![]() Farların toplanmış hali. ![]() Valeo Bi-xenon Gen4 takım ile far ayarından sonra yakın plan duvar resmi. ![]() Araç üzerinden görünüm. ![]() ![]() Diğer resimler benim resim sitesindeki resim gösterme limitim dolduğu için görünmüyor.en kısa sürede düzelteceğim. |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok başarılı çalışmalar emeğinize sağlık.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Müthiş bir çalışma.Ellerinize,emeğinize sağlık.Güzel çalışmalarınızın devamlarını dilerim.Yolunuz açık olsun
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Güzel çalışmalar var ellerinize sağlık ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Rabbimin izni ile Sorunlarınızın çözüme kavuşması gayet mümkün.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
çalışmalar profesyonel olmuş emeğinize sağlık. Benimde 206 sonar angel farlarda halkalar biraz güçsüz gibi onları daha canlı yanmasını isterdim açıkçası :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
meto307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
güzel çalışmalar eline sağlık hayırlı işler benim 2006 mod 307 aracım var buna angel far bulunamıyor malesef orjinal farlara angel yapabilirmiyiz ve kaca mal olur bilgi verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Peugeot araçlarda çalışmam şimdilik olmadı.Olur ise burada yönetim izin verdiği sürece paylaşımlarım olacaktır.
Aydınlatma konusunda ne zaman isterseniz bu konu altıonda veya bana ulaştığınızda sorularınıza içtenlikle dogru şekilde cevap vereceğimden kuşkunuz olmasın. Düzenleyen oktay toker - 23 Ağustos 2013 Saat 01:29 |
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
imzamdaki aracıma uzun zamandan beri bi xenon taktırmak istiyorum ama hem bilgim yok hemde el becerim yok antep yapabilecek kimseyi tanımıyorum :(
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Çok başarılı peugeot 206 şeffaf far içinde bir modifiyeniz varsa bu çalışmayıda görme şansım olursa bende yaptırmayı düşünüyorum Teşekkürler
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Maşşallah.. 308 için bi çalışmanız oldumu yada olabilir mi.. Aracım yeni sade değişiklikler yapmak istiyorum.. abartısız..
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Malaşallah hocam bizi bayabi aydınlattınız
![]() |
|
![]() |
|
2 çeşit mercek ile kıl payı yapı bozulmadan çok işçilik gerektiren bir çalışma sonucunda yeni nesil Valeo bi-xenon mercek ve yeni nesil Hella bi-xenon mercek takılabilir.
Önemli olan ise mercek şapkası seçimi ve yapıya uyan şekilde kesilip biçilip monte edilebilmesi olacak. Uğraşmayayım yap sorun degil denirse İstenilen mercek rahatca takılabilir. Diğer sorularınıza özelden detaylı bilğiler sundum. |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
led olayını yemiş yutmuşsun hocam
ilk sorun benden şu farın içinde sis tümleşik, ![]() buna bixenon yapma şansımız nedir? sis farını dışarımı almamız gerekir ? ne marka mercek ve xenon kullanıyorsun ? farın içini siyah yaptık bir perdeli mercek olayına girdik bir ikide angel serpiştirdik sisleride gerekiyorsa tampona aldık balastlar falan filan bize maliyet olarak ne tutar ? iyi çalışmalar. |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Arkadaşımız Kırşehir yolculuğu olduğu için yol üstü bugün yanıma geldi.Sinyal verirken gündüz farını ek bir role ve kondansatör kullanarak söndürme işlemini hallettik.Rabbim hayırlı yolculuk nasip etsin.Tekrar iyi günlerde kullansın.Daha sonra kendisi detaylı video çekecek bilahire eklerim.
![]() ![]() Videomuz. MVI_4580_zpsbb37b302.mp4 Video by tamircioktayy | Photobucket |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |