![]() |
|
307 isyanda :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2013 Saat 00:43 |
![]() |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben her gün böyleyim :) yol bozuksa tak geri vitese başka yol ara :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı alalı 5 ay oldu kaç kere altını vurduğumu ben sayamadım valla :) basık araçlarla gezenler nasıl geziyolar anlayamıyorum helal olsun valla onlara :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüksek araçla altını vuruyoz kimi zaman bu yollarda basık araç kullananlar ne yapıyor merak etmiyor değilim
![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
abi aynen öyle. sıkıntılı noktalar belli ;) o değilde bizim burda bir taksi logan var eleman yerle bir geziyor nasıl beceriyor anlamış değilim. ben haftasonu çıkıyorum genelde onda bile sinir oluyorum
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
aynen kardeşim sopa ile araçtan inmekten bıktım :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
yada hız merakınız varsa kasisten sonra görüşelim şeklinde cümleyi bağlamak istedim
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |