![]() |
|
Radyatör Su Kabı Su Kaçırıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 01:02 |
tamam hocam doğru diyorsunuz
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-minivan-van-radyator-ek-depo-peugeot-206-orijinal-urun-73602399/detay/ şunu buldum bizim modele uyar mı sorayım, uygun sayılır olmadı saniyedende bi fiyat alıp bir an önce halledeyim :)
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
pahalı olacağını sanmıyorum,radyatör ek su deposu hocam adı..
Düzenleyen Turgay_66 - 19 Ağustos 2013 Saat 00:09 |
|
|
|
![]() |
|
Acaba çok pahalı mıdır, tam isimi nedir o kabın internette bulamadım da kendim değiştireyim diyorum :) Takıldığım yerde fotoğraf çekerim sitedeki usta abiler yardım eder :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
hocam orayı kaynatırlarmı bilmiyorumda yenisini almanızı tavsiye ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
Zaten kap bütün değil sanki fabrika çıkışlı bir birine geçmeli gibi. tam ok ile gösterdiğim yerden çıkıyor hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
hocam sanırım kapağı kapatırken diş atlattınız,o kabın delinmesi felan kolay bişey değil yani,su tam olarak nerden geliyor yukardan aşağı doğrumu akıyor..
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Catlak felan mi var orada? Eger ortadan bir yerden atiyor ise kabi komple degistirmeniz gerekir. Olmamasi lazim boyle birseyin.
|
|
![]() |
|
İyi forumlar, dün suyu yağı bir kontrol edeyim dedim ne göreyim su azalmış 4-5 parmak anca bir şey kalmış, suyu maximum seviyeye kadar doldurdum. Tatile gittik 1-2 saatlik yol orada araba sıcakken kaputu açtım radyatör kabından su fırlıyor az bir miktarda, işaretlediğim yerlerden. Bu neden olmuş olabilir ki, acaba aldığımızdada mı öyleydi, yoksa benim hatam yüzünden mi öyle oldu anlamadım, ama arabayı hararet falan yaptırmadım acemi şöför olduğum için hararet göstergesine çok dikkat ediyorum. İnternette bulabilir miyiz bunu, isimi nedir acaba. Alsak kendim değiştirebilir miyim, elim az çok yatkındır.
Görüşlerinizi bekliyorum Düzenleyen Ssedo - 18 Ağustos 2013 Saat 23:13 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |