|
Kayıp anahtar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Agron
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2013 Saat 04:45 |
arkadaşlar 2012 model 107 mizin anahtarını kaybettik.Kasko var ama kasko dan yaptırmıyor babam.(Kaskodan hasar yüzünden para alınmış olarak görünmesin diye). Daha önce başına gelen arkadaşlar sorunu nasıl halletti.Kaç liraya mâl olur sizce.Acil yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.teşşekkürler.
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
BENCE KASKODAN YAPTIR 400 500 TL MASRAFI VAR ÇÜNKÜ YADA ANAHTARI BULUN
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bence kaskodan yaptırın yapılan işlemin servis kayıtlarını evraklarını saklayın satarken gösterirsiniz.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Servis anahtar kayıplarında bütün sistemi değiştiriyor diye duyum aldım. Ben ce de kaskodan yaptırın. Servis makbuznunuz ruhsatta dursun.
|
|
LeqoLaSs
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İstanbul-Avclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede kaskodan yaptırın satarken gösterirsiniz makbuzu..
|
|
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002
|
|
Bünyamin.Kar
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
|
Aracın kaskosundan yaptırın sonuçta 2012 model araç, cepten yaptırmaya kalksanız bi dünya masraf, bütün kilit kontak seti değişecek, anahtar araca tanıtılacak bir sürü iş var, iş emrinin de bi nüshasını alırsınız satmak istediğinizde de gösterirsiniz, zaten alacak olan adam servis kayıtlarına baktırdığında ne yapılıp ne yapılmadığını öğrenirki,
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaskodan yaptırmak en mantıklısı bencede herkese katılıyorum farklı bır yorum yapmama gerek kalmadı. Zahmetli İş.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni Virgin anahtar alip kodlatmak opsiyonlar arasinda degil mi?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |