![]() |
|
306 SOL CAM KUMANDASI ARADA ÇALIŞMIYOR.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yesc@r ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2013 Saat 00:23 |
|
Merhaba arkadaşlar.. 98 Model 306 griffe aracimin sol kapidaki cam otomatiği arada kafasina göre çalişmiyor. Butona basinca buton işiklari kisiliyor ama ne sol cami ne sağ cami açmiyor. Sag cam kendi Kumanda butonu ile açiliyor. araci kilitledigimde otomatik camlari çekiyor ondada bir sorun yok. Sizce tahminen sorun nerdedir.?
|
||
![]() |
||
Griffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merhabalar.. sorununuzu çözebildiniz mi.? aynı sorun bendede mevcut..sağ vede sol camlar bazen çalışmıyor. kimi zaman kapıyı kapatıp açtığımda, kimi zamanda çalışmamakta ısrar etmekte, kimi zamanda 5-10 dk sonra çalışmakta..acaba herhangi bir yerde temassızlık mı var.? |
||
1998 Model 306 Griffe..
Üsküdar-İSTANBUL |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Kapı menteşesinin ordaki bağlantı soketine bir bakın derim. Orası her arabada korkulu rüya olan zayıf noktadır. Kapı çok hareket ettiğinden orada temazssızlık yapabiliyor.
|
||
![]() |
||
Griffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
|
teşekkürler.. bahsettiğiniz bağlantı soketi söküp takmalı mı..? yani kapıyı tamamen açtığımda sökülebilecek durumda mı..? |
||
1998 Model 306 Griffe..
Üsküdar-İSTANBUL |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Öyledir bütün araçlarda bir kontrol edin derim. |
||
![]() |
||
yesc@r ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
Evet arkadaşlar blr süre ilgilenemedim aracimla ama sorunu çözdüm kapiyi menteşe pimini sökerek tamamen açtim ve ordaki soketin yerine tam oturmadiğini gördüm.. soketi ayirip spreyle temizledim ve çok SIKI yerine oturttum sorun çözüldü.. yönetime ve yorumcu arkadaşlara teşekkürler...
|
||
![]() |
||
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
BENDEDE VARDI AYNI SORUN ELEKTRİKÇİM DÜĞME KUTUSUNU SÖKÜP TAMAMEN TEMİZLEDİ Bİ PROBLEM KALMADI.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |