|
talihsiz olay |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
osmntskn
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 12:44 |
pazar günü bir yakınımızı köye götürürken, marketten bir şey almak istedi markete yaklaştığımda bir araba geri vitese taktı, ben durdum arada 3-4 metre var. adam hızlanmasıyla geri geri bana vurdu.
neyse resmi işlemleri hallettik, suçu kabul etti. ustaya gittik. usta kaputu değiştireyim mi yoksa yapayım mı diye bana sordu. acaba görüşünüz nedir. kaputta daha önceden boya var zaten... " border="">" border=""> |
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
resimleri elinde tut satarken değişim sebebini gösterirsin. bence değiştirmen daha mantıklı
|
|
osmntskn
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler, ustaların onarımlarına, tamirlerine güvenmiyorum açıkçası... bir de tam burun çizilse altında hemen macun çıkacak meydana
|
|
ataman100
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ataman100
|
Bence değişimi gerektirecek bi problem yok usta ya güveniyorsan hiç değişime gitme ben şahsen değiştirmezdim değiştirme ama resimler dursun geçen hafta izmirden bi eleman aradı 106 gtı takas etmek istedi ön kaput ve bagaj değişmiş logo iptalinden dolayı imiş olmadı yapmadım takas olmaması için fiyatı düşük tuttum aracın
|
|
ataman100
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ataman100
|
Değişim daha fazla mide bulandırır bunu unutma kazanın daha hafif olduğunu gösterir her zaman değişmeden düzelmen parça
|
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
her değişen parçayı bir tutmamak lazım bence büyütmeyin geçen gün bi honda baktık arkadaşa o da aynı bu şekilde bi aracın geri geri gelmesi sonucu kaput ezilmiş önden değiştirmiş resmini gösterdi aklımızda şüphe kalmadı
|
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bukadarcık bişey için değiştirilirmi abicim dinleme kimseyi başına bela olur sakın değiiştirme değiştirilecek birşey yok olmadı minik taş gelip çizdiğindede değiştirelim ozaman =) bişey yok kaputta sakın değiştirme abicim.
|
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şuncacık hasardan dolayı kaputu değiştiriyorsun satarken kaput değişmiş deyince insanın aklına bintürlü kaza senaryosu geliyor. resimde saklasan inandıramıyorsun resimden öncede olabilir diyor. araba alıp satmak baya sıkıntılı bir iş olmaya başladı, geçmiş olsun fazla macun kullanmayacaksa yaptır değiştirme.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede değiştirmeyi gerektircek kadar büyük bişey değil ama resimleri kararınız ne olursa olsun kaybetmeyın geçmiş olsun.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Can Oksuz
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
değiştirmeyin hocam çok büyük birşey yok. resim var evet ama alacak kişi bu kazadan sonra başka kaza yapmadığını ne bileyim derse nasıl ispat edeceksiniz?
düzeltilip macunlanıp boyanacak. çok fazla birşeyi yok.
|
|
osmntskn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler arkadaşlar,
kafamdaki soru işaretlerinden kurtuldum. yarın uğrayacağım bakalım tamirciye, bayram sonunda yapılacak. Allah kimseye kaza yaşatmasın. Küçük bile olsa uğraş dur, Allah'tan öyle gürültülü olmadı ama, yok şunu yap, yok şuraya git, yok şöyle. resmen araba sürmekten soğuyor insan... |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne oldu degistirdiniz mi yoksa onarım mı oldu?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
osmntskn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam onarım oldu ama, ağzı çok iyi laf yapan değerli usta onarımı berbat etti. şuan vuruk sağ tarafta ancak sol taraf kaput ucunda 5 santim macun kalkması var. memlekette usta. gidince bir görüşeceğiz güzelce...
araba sanki ağır kaza almış da yamulmuş gibi bir his uyandırıyor kaput. bundan sonra böyle bir olay olursa doğru servisin yolunu tutacağım...
|
|
C@GL@R
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunun için kabul değişsin diyen usta bıraksın işi :D bence düzelttirin
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gecmis olsun osman, umarım güzelce duzeltirler . hangi ustaya güvenecegimizi sasırdık be.
Düzenleyen herry - 16 Ocak 2014 Saat 14:47 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
06smt06
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: ankara- ümitköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle geçmiş olsun talihsiz bi olay tabi . can sıkıcı bi durum bencede iyi bi usta layıkı ile halleder bence boyalı olması ile değişmesi ?? lerini çok arttırır bence düzeltip boyanması daha mantıklı tekrar geçmiş olsun
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
parça değişimi ülkemizde pek sıcak karşılanmıyor. Benim tavsiyem işini iyi yapan bir ustaya yaptırmanız... Geçmiş olsun... |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
bence de düzelttir, zaten kaput boyalı imiş.
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
+106 olur boyle seyler kafaniza takmayin aynisi benimde basima geldi kaputu degistirttim satarken resimlerini alan arkadasa gosterdim sizde oyle yapin tamiri bosverin |
|
i my quick !
|
|
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
iyi bir usta bul ve onarsınlar. çünkü iyi kasmış kaput, ustan yapamazsa araban içine bir daha sinmez...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |