![]() |
|
HOPARLÖRLERE ÇARE BULUNDU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 21:16 |
arkadaşlar bundan 2 hafta önce forumu ayağa kaldırıp hoparlör konusunda çare aramıştım bana arkadaşlardan hediye gelen brawoo marka 16cm mid takımını dün montajını yaptım. inanılmaz derecede seste netleşme oldu çok memnun kaldım gerçekten . tizleride aynı orjinal şekilde kapılardaki aynaların oraya monte ettim mid kutusunuda kapının içindeki köpük hazneye sıkıştırdım. düşünen varsa tereddütsüz yapsın bence :)
![]() ![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
amfisiz mi taktın bunları?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Evet anfisiz taktim o kutuyla beraber taktim direk teyp cikisina
|
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bende tesisatı sattım şu anda pioneer teyibe bağlı 2 component jbl 608 le arka kapıda 13 cm hoparlör kullanıyorum sıkıntısız çalıyor tizlerine bayılıyorum zaten
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
anfisiz çalışmaz dediler bana ama heralde teyibin çıkışı iyiki harika çalıştı hiç bozmadan
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |