![]() |
|
206 HDİ RÖLANTİDE ÇALIŞIYOR GAZ YEMİYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
fero992 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: AMASYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 18:41 |
|
MERHABA 2006 MODEL 206 HDİ VAR ARABAYI ÇALIŞTIRIYORUM.GAZ PEDALINA BASIYORUM GAZ YEMİYOR. AMA RÖLANTİDE ÇALIŞIR DURUMDA. ARABAYI STOP EDİYORUM. TEKRAR ÇALIŞTIRIYORUM. GAZ PEDALINA BASTIĞIM ZAMAN NORMAL ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR BÖYLE BİR PROBLEMİM VAR NASIL ÇÖZERİRZ KARŞILAŞAN ARKADAŞLAR VARMIDIR. ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gaz pedalina hic mi tepki yok?
|
||
![]() |
||
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
hiçmi gaz yemıyor,yoksa zayıfmı yiyior? çekiş nasıl? çekiş cok zayıf ve gazıda az yıyor dıyosanız katalızor tıknamıs olabılır..
|
||
yaptıgın işi teslım ederken, kafanda ufacık bı suphe varsa bıle, emin ol, o iş olmamıstır...
|
||
![]() |
||
saygınotp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: SERVİS SAHİBİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı saygınotp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1320 ye yükleme yaptır % 99 düzelir.
|
||
peugeotcitroenkartal
|
||
![]() |
||
fero992 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: AMASYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
|
araba rölantide çalışır durumda ama gaz yemiyor boş pedala basıyorsun sankii stop ediyorum çalıştırıyorum normal gaz pedalı çalışıyor. gaz yiyor
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
PP2000'i olan bir servise gidip hata kodlarini okutturmaniz gerekiyor. Okutturduktan sonra varsa hata kodlari paylasirsaniz yardimci olmaya calisirim.
Düzenleyen koliva - 02 Haziran 2012 Saat 10:52 |
||
![]() |
||
|
teşekürler amasyada varmı yokmu bilmiyorum bi araştırayım
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar uzun bir aradan sonra arabayı servise götürdüm . bilgisayara bağladılar sorunun egr valfinden olduğunun daha doğrusu egr arızası vermiş yeniden güncelleme yaptılar ayarlarının yüklediler sıkıntı düzeldi bu egr denilen şey turbu ya gelmeden bişiymiş yanmamış gazları tekrar yakmaya yarıyormuş şükür hallettik inşallah bizdaha olmaz herkese kazasız belasız günler dilliyorum. 70 tl ye halloldu bu arada amasyada ustaya götürdüm gaz kelebeğinden dir dedi 50 tl ye hallederiz falan diyoo iyiki servise gitmişim orası burası arabanın anasını ağlatacakmış adam meğerse....
|
||
![]() |
||
|
Kuvvetle muhtemel yine PP2000 farki. Serviste PP2000'e baglamistir aracini ve hata kodlari pitir pitir dokulmustur. Diger usta ise bir yerden denemeye baslayacakti ve o anda aklina bogaz kelebeginden baslamak geldi ![]() Gecmis olsun. |
||
![]() |
||
sadem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
MERHABA benim 2006 model 107000 de 1.4 hdı 206 da da aynı sorun olmuştu servis egr valf kurum bağlamış dedi dışarda orjınal parça ile değiştirdim ama sorun eski sıklıkta olmasa bile devam ediyor bunda sonra ne yapmam lazım aracı alalı 2 hafta oldu elimde patladı
![]() |
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
ne kadara nerden aldın egr valfini hocam
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
sadem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
370 tl valeo marka parcacı ist getirti
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Gaziantepde servisde 580 tl demişlerdi.Fransadan sordum belki daha ucuz olur sonucda frasna arabası dedik orda 300eoru fiyat verdiler:) istanbulda bir sitede 270 tl dediler.ve yansanayisi yokmuş galiba aradaki fiyat farkından dolayı güvenemedim.egr valfinin fişini cektim 2 yıldır bu şekilde biniyorum arıza lambası yanıyor okadar.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
|
servis güncel fiyatı 750 dedi hocam aynı markaya sizin araçta da aynı sorun oluyormuydu ve egr yi devre dışı bırakınca şimdi ki durum nasıl
|
||
![]() |
||
|
aracta gaz yeme sorunu yokdu bende sadece rolantada calışırken devir yükselip tekrar iniyordu.şu anda bile fişi takdıgımda yine rolantada devir yükselip tekrar iniyor. o nedenle fişi takmıyorum. 2 yıldır biniyorum herhangi bir sorun yok. belki araç biraz fazla yakar okadar dedi ustamda.bende o nedenle değiştirmedim.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |