|
silecek kolunun altında ki sorun |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ByKaos
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 Saat 08:28 |
Arkadaşlar ya ben ne işe yaradığını bulamadım ya da bozuk. Silecek kolunun altında muhtemelen yol bilgisayarının bir kolu var mode vs yazıyor ince bir kol. Ama öne arkaya sağa sola çeviriyorum hiç bir şey yok acaba kol mu bozuk yapımının anlatımı var mı?
Bir de 2000 model 206 xt ye 3 satır bilgi ekranı uyuyor mu |
|
2000 Peugeot 206 1.6 XT 77.2kw - Alp Beyazı
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
Ssedo
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Onu bende çözememiştim konuyu takipteyim
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teyp kumandası hocam o kol, orjinal teyp taklılı değilse işe yaramaz, 3 satır bilgi ekranı 2003 model sonrası makyajlanan modellere uyuyor sizin aracınıza uymaz malesef
|
|
ByKaos
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim Serkan :/ ben yol bilgisayarının kolu diye düşünmüştüm ama değilmiş.
3 satır bilgi ekranının uymamasına üzüldüm ama :( neyse olmadı onu çıkartırım ordan ya, napalım (: zaten bir yanıyor bir sönüyor (:
|
|
2000 Peugeot 206 1.6 XT 77.2kw - Alp Beyazı
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |