![]() |
|
Multimedia sistemin direksiyondan kumanda edilmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 10:28 |
Arkadaslar yeni aldığım aracımda Navitech NX-211F model navigasyon multimedia sistemi mevcut.. Özelliklerden gayet memnunum fakat aracın direksiyon kumandası aktif değil, sistemi bu düğmelerle uyumlu yaptırabiliyormuyuz acaba?
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet yapılıyo benimde direksiyon kumandası çalışmıyor orijinal teybinde çalışıyo bunun için bi bağlantı aparatı satıyolar oda 100 150 tl civarında eğer teybin de uygonsa böyle bi aparat var takman gerekiyo
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izmirde bi arkadaş yapıyor bu işi 40 tl gibi cüzi bir ücrete ben yaptırdım memnunum isteyen olursa özelden yada sakıncası yoksa genelden telefonunu verebilirim |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
saolun arkadaslar ben cihazın uyumu olup olmadığını araştırayım duruma göre sizden gerekli adresleri alayım
|
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Arkadaşlar bunun için bir adaptör gerekmektedir. Bu adaptörde 150 tl civarında bir fiyata sahip. Ancak her markayı bu adaptör bile çalıştıramıyor. Navitech marka teyipleride çalıştıramıyor diye biliyorum zamanında araştırmasını yapmıştım.
|
|
![]() |
|
cemerol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Arkadaşlar ben yeni üyeyim öncelikle selam , navigold lf6620p marka bir duble teyp aldım aracım 2005 model cihaz içinde can bus kutusu mevcut benim aracımın direksiyon kumandası çalışırmı
|
|
cem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |