![]() |
|
bazen marş basamıyor? ; ( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emask ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: bireysel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 17:43 |
Arıza büyük ihtimalle marş motoru bendix dişlisinde marş motorunu en kısa sürede kontrol ettirin aksi halde volan dişlisinede zarar verebilirsiniz.
|
|
Emask
|
|
![]() |
|
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ara sıra arabayı çalıştırırken marşa bastığımda vuuuuuzzz diye bir ses gelio böyle nasıl anlatayım vııın tarzı bi ses. Sonra bir iki denemeden sonra çalışıyor. Marş dinamosundandır diyorum büyük ihtimal ile ama. Daha önce başına gelen var mı? Masrafı çok olur mu ?
|
|
2000 Peugeot 206 1.6 XT 77.2kw - Alp Beyazı
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |