![]() |
|
alınık 106 Qs & Gti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 17:29 |
|
bizim 900 kg lık araçlar zaten tehliye aklı olan bulaşmaz, Ayrıca Araç alınmıştır konu Kilit Lütfen, Alınan Aracın Konusu
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
GTI yazısına o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor ...
Bende 98 XS var komple modladım geçen bir GTI denedim fark yok dedim kalkalım mı GTI - XS kapışması bir boy farkla aslanım öndeydi hırslandı gene dedi gene bir boy yedi 16-17 vermeye hiç mi hiç gerek yok XS de fena saplıyor...
İkea da Hondacılar toplanmış dedim kalkalım hiçbir Honda bulaşmadı ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Israrla bekliyoruz :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
gokha_nn
![]() eyvallah Salih abi sağolda ben bu gün işi bitirebilirim :D :D 10 kişi ile görüştüm 6sı Quick 4ü gti bakalım birini alırım en geç yarın :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
benım fıkrım cok oynanmış bu arabayla kople renk degıklıgnı belırtmıs zaten fıyat olark makul bısey derse alınabılır hafta sonları bınmek ıcın sonucda bu araba benzınlı :D |
||
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
||
![]() |
||
|
Salih abi, hiç zahmet etme o arkadaşların ilanlarındaki rakamları gördüm o paralara ne araçlar alırım ben.
Görende diyecek Bumblebee ye dönüşecek mübarekler.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
106 iyi seçim heleki gti ama bnce 10 binlik flan gti ler başına sıkıntı çıkartabilir xs lerede bak derim ben kullandım gayette yürürü güzel bi araç
Düzenleyen MehmetYnk - 31 Temmuz 2013 Saat 00:38 |
||
![]() |
||
|
Qsilver seviyorum zaten ben ama bu kiemizi gti duzgunse alirim hemen :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kontesten sonra 106 alınacaksa bencede gtı olmalı
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Abi 106 olacaksa gti olmalı
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
|
yakın mı size bi bakın o zaman alıcı gözüyle motoru nası kaporta işi neyle alakalı, bu ola bilir bak :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Öz eleştiri bu olsa gerek
![]() |
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Araba tırt çıkmasında
|
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Buda Son teklifim abi ozaman :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
yok Burak 17.500 e ne arabalar alırım ben meraklısı değilim okadar :D
ayrıca öyle yazarla sonra 12bine satarlar kendimden bilirim :D
Düzenleyen Aziz - 30 Temmuz 2013 Saat 17:43 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
99 17500 istiyo bu yorumdan sonra korktum valla link atmaya izmitte hemde araç :))
|
||
|
||
![]() |
||
|
bursadakiler lanbo sanıyor araçlarını çok ucuk rakamlar var
Dedim ya o kadarda meraklısı değilim uygun bişey çıkarsa eyvalla 1997 106 gti iye 20 bin vermem :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Abi 106 GTi dedimmi bursadan alacaksın salih abinin çok tanıdıgı vardır ben en iyi GTİ leri orada gördüm
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hmm tel bilgisi yok, bi yazıyım bakim ne böle piyasasında satıyor Tok satıcı değil demek ki, düşenin dostu yoktur misali bi kırbaçta ben vurayım bakalım :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |