![]() |
|
RCZ'de yakıt rekoru :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
PEUGEOT RCZ aracımda ; BTG MASLAK imzalı Superchips yazılım ve Sprint Booster Pedal Kiti bulunmaktadır.24 Temmuz Saat 13.00 sularında İzmitten İstanbul Maslak Oto Sanayiye gittim...
Superchips yazılımımı update ettirdim. ( 100 POUND'a ) Oradan İstanbul-İstinye-İstinye Parka gittim orada 1-2 saat takıldıktan sonra,İstanbul-Şişli-Cevahire gittim tabi saat 18.00-19.00 trafiğine yakalandım.Saat 20.00 da Cevahire ulaştım,iftarımı yaptıktan sonra,zaman geçirip saat 22.00 da oradan ayrıldım ve İzmit istikametine doğru yola çıktım.Anlık yakıt tüketimlerimin sürekli düşük gittiğini farkettim yaptırdığım son UPDATE'in ne kadar faydalı olduğunu farkettim.İzmit gelip,evime vardığımda 226 km yaptığımı gördüm ve 100km/yakıt ortalamamın 4.9 olduğunu görünce şaşırdım çünkü bu PEUGEOT RCZ fabrika değerlerinin bile çok altında idi.Klimam sürekli açık vaziyette gittim 19-19 ve 3.kademe...Hız konusunda RCZ gibi bi araçla hele ki birde yazılım yapılıp 1.6 / 192 hp / 290 nm TORK araçla nasıl gidilebilir sorusunu sorma gereği bile duymuyorum.Kaldı ki 100 km hızın altına hiç inmedim 160 km hızın üzerine de hiç cıkmadım. Sonuç olarak ; Bu güncelleme yapılmadan önceki,yola çıkmadan önceki değerlerim ; Buda güncelleme yapıldıktan sonra,İzmit-İstanbul ve İstanbul-İzmit güzergahlarında 226 km.yol yaptıktan sonra ki değerlerim ; 4 ever BTG MASLAK.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |