|
orjinal yay mı - takoz mu? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bysarsıntı
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2013 Saat 10:06 |
herkese günaydın pt ailesi. aslanı ilk defa memlekete götürcem köy yolları malum fakat üzerinde spor yay var ve orda kesinlikle sürterim altını. aklımda takoz var fakat tam karar veremedim size sorayım dedim.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yayların ortasına get al onları taksınlar arasına ama cukurlarda dikkat et konfor biraz gider ama esneme yapmaz araba
|
|
bysarsıntı
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
|
memlekete kadar normal gidip memlekette taktırmayı düşünüyorum geri dönerken de çıkarıcam herhangi bir zararı olur mu peki?
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç bir zararı olmaz ama dikkat etmen gerekir sen bile takabilirsin basit birşey 5dk lık iş
|
|
bysarsıntı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
|
eyw. hocam saolasın
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |