![]() |
|
SELAM ANKARA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 23:08 |
Harikalar diyarindayiz bekleriz
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
keşke bir kaç gün önce haber verseydiniz malum ramazan ve iftar davetleri . siz haber verdiysenizde ben göremedim görüşüp tanışmayı isterdim
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi yarim saat once haber aldim |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi yarim saat once haber aldim [/QUOTE]
ah ah bekarlığın gözünü seviyim
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
fotolar birazdan gelecek (iftardan sonra) güzel bir akşamdı teşekkürler ali ve salih abi
|
|
![]() |
|
fotolar mail adresi verirseniz göndereyim linklerini
|
|
![]() |
|
Geliyor geliyor dün akşam toparlayamadım linkleri
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aliiii tavla yı paylaşmıcaktık be dostum :D
|
|
![]() |
|
Abi yaşananlar fotodan belli olmuyor ![]() |
|
![]() |
|
berabere :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |