![]() |
|
Araba Topallıyor gibi. . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 09:16 |
Arkadaşlar,
Dün akşam arabayı park ettiğim yeden çıkardım gitmeye başladım araba topallıyor gibi sanki jantım 8 çiziyormuş gibi sallıya sallıya gittim bir süre sonra çok çok hafifledi aks kısmında çıt çıt diye bir ses geliyordu ondan mıdır yoksa bunun nedeni nedir. . :)
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presence
Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :) |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aks körüklerini bir kontrol ettirin. Patlamış, yırtılmış olabilir. Eğer yırtıldı ise içerisine toz ve pislik kaçmıştır. Buda tuhaf seslere sebep olabilir. Aynısı başıma geldi. Ancak jantınız neden 8 çiziyor ona yorum yapamam :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
![]() ![]() ![]() ![]() |
jantım 8 çizmior da içerden ole hissedilio onun gibi bi durum yani. bakalım 1.5 saat sonra herşey belli olacak. . :D
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presence
Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |