![]() |
|
2007 model 207 yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2013 Saat 04:50 |
2. Torpido tavanında ki dönen şey torpido soğutucusu bi tarafa çevirince hava kanalları açılır klima açıkken torpidoyu soğutur, bi tarafa çevirince hava kanalları kapanır torpidoyu soğutmaz.
3. Otomatik klima varsa ayarlı olan dereyece soğutmak için çalışıyo olabilir.
|
|
![]() |
|
vatakan2 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: Dağ başı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar. Bir hafta önce 2007 model 207 1.4 hdi trendy aldım. bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız çok makbule geçer.
1.Özellikle 2007 model 207 lerde torpido kabarması kronik bi sorunmuş araştırmalarıma göre. Bendede bu sorun var. Buna kalıcı bi çözüm bulan var mı. 2. Torpido gözünün tavanında daire şeklinde ve dönen bi yer var o ne işe yarıyor. 3. Bazen aracı çalıştırdığımda klima kendiliğinden çalışıyor benim kontrolüm dışında ve kendi durana kadar kapanmıyor. Otomatik falanda o yüzden mi çalışıyor yoksa bi sorun mu var bilmiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |