![]() |
|
hararet ibresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Bunu neden yapma geregi duyuyorsun? |
||||
![]() |
||||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
|||
çok basit radyatör altında hoortum var pense benzeri bir şeyle klipsini çıkart ve su aksın gitsin hatta temiz su ver üstten sonra hava alma tıpalarını aç ver suyu havasız su akana kadar işleme devam et hepsi bu |
||||
![]() |
||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|||
hocam haberdarsınızdır heryerde yazıyorum hararetin saçmalama sorunu var bende, temiz olsun bir de suyu komple yenileyeyim dedim belki faydası dokunur.
hava alma tıpaları 206da kaç tane ve nerelerdedir hiç bilgim yok ![]() |
||||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||||
![]() |
||||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
|||
valla bildiğin sibop kapağı gibi bişey benimki 406 2 tane gördüm sıkıntı olmadı sonrasında
|
||||
![]() |
||||
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
benim araçımında hararet göstergesi 100 e kadar cıkıyor. yani tam orta da sabit durmuyor anlamadım normal mi ?
|
||||
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Normal. |
||||
![]() |
||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bende full antifiriz var bi sıkıntı yaşamadım şimdiye dek. ama NG'de yayınlanmışsa vardır bi bildikleri ![]() ![]() Düzenleyen rolandgarros - 19 Temmuz 2013 Saat 02:20 |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |