![]() |
|
2006 MODEL 206 FELINE |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 14:51 |
Aracıma yapılabilecek birçok şeyi yaptığımı düşünüyorum.Bundan sonrası abartılı şeyler olacak bu yüzden model değişikliğine gidip birazda onla ilgilenmeyi düşünüyorum.Aracımdan tek bir şikayetim yok.Çevrem ne kadar titiz ve hassas olduğumu bilir.Yaklaşık 8 aydır bende haftada bir gün kullanıyorum.Aldığımda 67750 km'deydi şuan 70500 km'de.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2006-model-70.000-km-de-orjinal-131587992/detay İstediğim rakam sadece ettiğim masrafların karşılığı ekstradan bir kar koymadım.Satılmasa da zevkle biniyorum. |
|
![]() |
|
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araba cok hos ve cok tatlı hayırlı satıslar..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Teşekkür ederim elimden geldiğince kişiselleştirmeye çalıştım.Aldığımda standart cam filmi bile çekilmemiş bir haldeydi.Sizinkini de takip ediyorum gayet iyi gidiyorsunuz.Eksiğim rc spoiler servise sipariş verdim orjinal geliyor.Birde marşbiyel takmayı düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eyvallah teşekkür ederim bende yeni taktırdım spolier ve marsbıyeli yardımcı olurum ıstersen marsbıyel konusunda bende 206 plus'ın stoplarını koymayı düşünüyorum
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Arabanız gerçekten çok güzel içim gitti. Keşke dizel olsaydı da talip olsaydım. Hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı satışlar maşallah güzel araç ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
hayırlı satışlar güzelmiş araban
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Herkese tesekkur ederim arkadaslar.Daha iyilerini nasip olsun sizlere.Elimden geldigince kisisel zevklerim dogrultusunda sekillendirdim aracimi.Hem severek kullaniyorum hemde satildiginda 207 rc'ye aklim gidiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |