![]() |
|
partner 2006 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafasevik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2013 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafasevik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 11:55 |
slm arkadaşlar araç partner 2006 2,0hdi sorun motor biraz gürültülü çalışıyor ve araba 200 motor varmış gibi gitmiyor servise gitiim hava filitresi tıkanmış değişti temizlendi yağ mozot filitreler temizlendi turboda biraz ıslık sesi var tubocuda balans ayarı ile kurtarırız diyor yani tubodada sorun yok bilgisayara girince araba enjektör hatası veriyor servis ya tıkanmış yada bozulmuştur diyor bununla alakası olurmu sizede danışmak istedim birde egzozdan ilk çalışmada beyaz duman atıyor gürültülü çalışma çekmeme enjektörden yaparmı. şimdiden teşekkür ederim hayırlı ramazanlar herkese
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen ben de 2005 partner 2.0 hdi var.
bahsettiğin sorunları yaşadım. enjektörlerin hepsi hata veriyordu. 4 enjektöre de cleaning yaptırdım düzelmişti. turbo ıslığını ise sakın ihmal etme ben komple motor yedim turbo ıslığını umursadığım için.. detaylı hikaye |
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
mustafasevik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2013 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafasevik
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaptıracağız artık başka çaresi yok ama inşallah araç eski çekişini alır yani bir ıslık sesindende gitmemezlik yapacağını düşünmüyorum enjektör değişince kurtulursak sorun kalmayacak sağol teşekkür ederim abi |
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şöyle söyleyim benim aracın enjektörler yapılınca çekiş eskiye dönmüştü..
aradan bir zaman geçti turbo ıslık yapmaya başladı. derken araç yine çekişten düştü... ıslık sesini şöyle düşün.. basınçlı bir hava vakumu var. turbo hortumlarının içinde. o ıslık manifolddan veya turbodan, basınca maruz kalmadan dışarıya salınan boş hava demek.. yani o ıslık sesinde dışarı çıkan hava aslında turbo sayesinde sana performans olarak geri dönecek havaydı. ama boşa gidiyo şu anda ıslık yüzünden... ben ıslıklı turbonun son zamanlarında 30'u geçemiyordum süratte....gece polis devriye aracını sollayamıyordum adam beni çeviriyordu hayırdır bilader niye takip ediyon polis arabasını diye.... araç düz turbosuz dizele dönmüştü.. yani demem o ki ıslık öyle bi çekişten düşürür ki. hayret edersin.. zaten fazla uzun soluklu kullanamazsın aracı o halde. bir sonraki basamak arıza lamban yanar ve bi bakmışın motoru yemişin... komple rektefiye sonra.
Düzenleyen cocomo - 12 Temmuz 2013 Saat 18:39 |
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafasevik
![]() ![]() ![]() ![]() |
aanladım abi sağol bilgiler için işte işten dolayı 4 5 gün sonra gidip yaptıracağım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |