|
Tablet Pc'yi Arabaya bağlama yardım |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben dizi ve bazı filmleri sırf ses sisteminden dolayı arabada izliyordum bu taktikle. Arabada ses sistemi olunca çok keyifli oluyor. Heleki Game of Thrones dehşet ötesi oluyordu.
Eğer sabit bir sistem yapılacaksa ya kontaktan ya da teybe gelen elektrik akımından usta yardımı ile hat çekilip uygun adaptör ile güç sağlanabilir. |
|
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
weezerwawe
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bugün gerekli malzemeleri aldım ve yaptım ses filan gayet iyi fakat tablet çakmaklıktan veya usbden şarj olmuyor ve sabit şekilde yaptırmayı planlıyorum ama bu şarj meselesini çözmem lazım burdaki sorun sizce ne olabilir ? herkese yardımlarından dolayı teşekkürler
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kullandığınız tabletin pil özellikleirni bilmek lazım. Bazı tabletler usb den de şarj olabilme özelliğine sahip ama araç adaptörleri 500mah verdikleri için bu değer cihazı tatmin edemeyebilir. Cihazın adaptöründeki güç değeleirni öğrenebilrsek bişiler yapılabilir. Bir de Bilgisayardan şarj olabiliyor mu ? Cihazın güç değerlerini öğrendikten sonra kontaktan ve ya teybe gelen güççten hat çekerek tablete götürülebilir. Tabi 12v altında bir değerse araya transfortmatör koymak gerekir. |
|
weezerwawe
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
|
bilgisayardan da şarj olmuyor malesef. yarın ustaya götürüp yaptırmak en iyisi. geriye kalan sorun ise şu nasıl sabitleyeceğim :D
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O zaman 5v dan daha yüksek bir değerle şarj etmek gerekiyor. Bilgisayar usb den 5v 1a ya kadar güç veriyor. Cihazın adaptörü vardsa ve üstündeki bilgileri kontrol ederseniz aracın 12v çıkışı ona göre ayarlanabilir. Ben de Asus TF300 kullanıyorum 15vluk adaptörle şarj oluyor bilgisayardan sadece data bağlantı destekliyor. Cihaz için özel tarnsistörlü adaptör var araç içinde onu kullanmak zorunda kalıyorum. Muhakkak çözülür |
|
weezerwawe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
|
yarın inşallah ustaya götürdüğümde herşeyi halledicem :)
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya siz böyle şeylerle uğraştıkça benimde canım çekiyor.
Toyota gibi teknoloji ülkesinden çıkan araba da 6.1" ekran koymuşlar ama ne video ne navigasyon var. SAde ve sadece usb ve aux dan mp3 çalabiliyor, gerigörüş kamerası var , bluetooth ile telefon kullanımı ve eskiye dönük yol bilgisayarı verileirni grafiksel olarak görebiliyorum. Onun dışında bir hiç . Ben de kullandığım tableti orta konsola bir aparatla bağlamayı düşünüyorum. Hatta ara ara bağlıyorum ama sabitleme fikirleirm var. |
|
moschino
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ipad 2 olayı çok şahane olmuşş
|
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
weezerwawe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
|
vallaha burada arkadaşları abilerimizi zevkle bu işlerle uğraşırken görünce insan ister istemez böyle şeylere yöneliyor :)
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Küçük bir uyarım olsun bu konuda , Tablet bilgisayarlarda kullanılan piller Li-ION bu piller yüksek sıcaklıklarda patlama riskini ihtiva eder. Bu yüzden kullanacağınız tabletin pilini işi bilen biri yardımı ile LI-PO pil ile değiştirmeniz güvenliğiniz açısından gereklidir. Araçlarda kullanılan ve içerisinde pil ihtiva eden (Navigasyon cihazı gibi) cihazların içerisindeki piller üretici firmalar tarafından tercih edilen genellikle yüksek sıcaklıkta sorun çıkartmayan LI-PO piller dir. Li-po pil internette bir çok sitede satılıyor fiyatları da aldığınız pilin "Mah" değerine göre değişir. Tablet bilgisayarı direk güneş alan bir şekilde araca yerleştirip aracı güneş altında bırakırsanız Allah korusun pil ile ilgili bu sorun ortaya çıkabilir. Eğer portatif olacak ise önemli olan kullandıktan sonra aracın içinde güneş almayacak bir yere koymak uygun olacaktır (Torpido gibi). Yada cihazı pil olmadan kullanacaksınız bunun içinde araçta cihazı besleyecek olan adaptörün sürekli 12V olan bir kablodan beslemeniz gerekiyor. Bu sayede araçtan inerken cihazı kapatıp inebilirsiniz. Veya araç çalışmadığı zamanda kullanabilirsiniz.
Düzenleyen rifatseker - 12 Temmuz 2013 Saat 10:31 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |