|
Tablet Pc'yi Arabaya bağlama yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
weezerwawe
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2013 Saat 22:37 |
Öncelikle herkese selamlar saygılar. Son zamanlarda moda olan Tablet Pcyi arabaya monte etme olayı hakkında sizlerden biraz bilgi almak istiyorum. Benim ilk sormak istediğim Tableti normal navigasyon gibi takarak denemek istiyorum. sorularımı yazayım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. Teyple Tablet pc senkronize olabilir mi ? Basit bir şekilde tablet ile hoparlör arasında senkron yapabilir miyim? Çok masraf çıkarmayacak şekilde ben portatif yapmayı planlıyorum ilk başlarda verim alıp almadığıma bakacağım sizin önerileriniz nelerdir şimdiden herkese çok teşekkürler. Bu arada arabam peugeot 206 :) herkese kazasız belasız günler. |
|
ARAL
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: aydın nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben kendi aracıma bağlamıştım. tabletle teyp senkronize oluyor.nasıl oluyor dersen dostum teypteki aux çıkışından tabletine bir ara bağlantı çekmen yeterli aynı zamanda teypte mini usb çıkışında varsa tablet şarjınıda teyp üstünde alıyor.bir tane de tablet tutucu aldınmı işin bitmiştir. bu işinde sana maliyeti eğer elinde hiçbir malzeme yoksa 30tl yi geçmez.(tablet tutucu,usb kablo,aux kablosu)
|
|
hastasıyız dede :) 206 gti
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |