![]() |
|
Hangi Hali ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2013 Saat 22:48 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam arada lip farkı var sanırım başka fark bulamadım :)
2.hali daha iyi bence ilk hali biraz emanet gibi duruyor..
|
|
![]() |
|
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet arkdaslar lip ve plakalık farkı. Birde ön tampon bandı gövde rengi uygulaması. Sizce hangi hali ?
Düzenleyen otosundur - 09 Temmuz 2013 Saat 23:30 |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
2. hali ama plakalık olmadan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
![]() ![]() ![]() ![]() |
o eski lipi iptal ettim orjınal lıpmı kalsın dıyosunuz yanı ?
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Başlığı "hangi HALI" diye okumuşum, HALI çıkacak diye beklerken peugeot çıktı şaşırdım
![]() |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |