|
PTGaleriye Üye Araçları Eklenecek! [YAYINDA] |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Yazar | |
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 Saat 15:33 |
yönetimden onay alay uygulamamız için, Peugeot galeri bknz: http://galeri.peugeotturkey.com/ sayfasında biz üyelerin araçlarıda yer alacaktır. galeride aracınında olmasını isteyen arkadaşlar galeride görünmesini istediği aracının resimlerini (max 3 adet) bana mail yolu ile iletirse hazırlayıp ilgili yöneticiye ileteceğim. mail içeriğinde Üyeadı Aziz Ad Aziz Soyad Vançin Araç bilgileri 1999, 206, GTI, 2.0, dijital klima, sunroof, otomatik camlar, ısıtmalı dikiz ayna, yağmur sensörü, deri/Kumaş koltu gibi ilan verircesine bilgiler paylaşmanızı rica edeceğim. extra özelliklerde olur, egzoz, yazılım, jant, filtre ne gelirse aklınıza, araç modellerini ve özelliklerini arşivlemiş olur, 50 yıl sonrasına kalırsa doğmamış peugeot severlere sağlam arşiv olur klasik olucaklar malum :)) zaman kısıtlaması yok. mazizv@yandex.com not: fotograf makinam yok telefonum kötü çekiyor demeyin, gün ışığında güneşi sırtınıza alıp, sabırla titretmeden çekin bana yeter Düzenleyen Aziz - 17 Mart 2014 Saat 10:22 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar mümkünse resimleri kaliteli bir cihazla çekerseniz daha iyi olur. resimler biriktikçe galeriye "üye araçları" adı altında bölüm açıp toplu olarak yükleyeceğim.
Bu arada araç bilgileri ve ekstra özelliklerini yazmak da iyi fikir. resimlerin altına bunları da yazarız. İnşallah hep birlikte yıllarca bakacağımız güzel bir arşiv olur. :)
|
|
|
|
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
Aydın Bey ve Aziz Başkan gayet güzel bir fikir tebrikler...
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
hmm güzel bi uygulama :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilginize teşekkürler,
3-5 mail gelmiş bile, üye adlarınızı yazmayı unutmayın :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nerden bulucam şimdi ben prof makina :(
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
peugeotttt
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
bekleyin biraz hafta sonu aracımın yeni fotolarını cekicem.hemen bitirmeyin bu olayı.benim aslan olmazsa olmaz :))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Aziz'im hafta sonu çekelim güzel bir makinayla olur değil mi? :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
burak alperin makine ?
ayrıca zaman sınırı yok arkadaşlar ömrübillah :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
ersin025
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aziz kardeşim ben bira çekim için senden yardım alabilirmiyim
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alperi yakalarsak çekeriz tabi abi yerinde durmuyoki
bir gün :) |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ersin tabi ne zaman müsaitsen (Gün ışığında) yardımcı olurum :)
burak o konuda artık sen bul çaresini :D az önce yanındaydın sanki :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
ersin025
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler aziz ilk fırsatta bu konu için seni rahatsız edeceğimi bilmeni isterim
|
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
pasta cila yaptırıp bi prof çekim ister o zaman :)
|
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen Günceli :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok az kaldı 2062ımıda koycaz oraya :)
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yarın işe giderken benim magirusun resimlerini çekeyim bende onuda ekleyelim :)
|
|
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mail olarak yolladığım resimler ulaştımı ve açıklamalar yeterli mi?
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
umut_25
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu durumda en şanslı ben oluyorum sanırım. Arabam en güzel araba değil ama benim hanım hem usta bir fotografçı hemde usta bir grafiker. Araçla ilgili kafamda bir kaç şey var onları yapim de bizimkine çektireyim :)
|
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Direnpipi geldi evet,
alper o aslanı tanınmıcak hale getir eski sahibi şaşırsın :D serkan abi :D :D umut bekliyorum fotoları
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |