|
Sürprüz pıroce |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2013 Saat 00:43 |
Merhaba arkadaşlar,
okuldu-işti-finallerdi-bütlerdi-stajdı derken araya yaz okulunu kattım. Yoğunluğun dibine vurdum ama ara ara arabayla ilgilenmektende vaz geçmiyorum. Auris ile ilgili planlarım vardı. Bunları ufaktan gerçekleştirmek istiyorum. Hoşuma giden ve hep yapmak istediğim bir projenn farklı bir uygulamasını aurise uygulayacağım. Malzemeleri çinden sipariş verdim ve bugün detaylı bir şekilde fizibilitesini inceledim. Kritik noktaları nasıl yapılırını araştırdım. Aklımdaki projeyi hayata geçirmek için malzemeleri bekliyorum. Aynı zamanda ses sistemi için kablo geçişleri nasıl olur diye merakımı da giderdim. Onun hakkında baya detaylı çalıştım olaki ses sistemi döşeyecek olursam projem hazır parçaları koyup geçicem. Yalnız incelerken C segmenti ve auris farkını çok net gördüm . 206 lardan yoldur taştır tekerdir sesi gelmesi çok normal kapı altındaki saç açıkta kablo fln geçiyor auris de böyle bir açıklık yok. Kablo farklı bir yoldan daha yukarıdan iki kat izoleli bir şekilde geçiyor. Üstünde koruma kapağı var. Adamlar özenmişler baya. Neyse sadede gelelim. Projeyi malzemler gelir gelmez en müsait vaktimde uygulayıp detaylı bir şekilde paylaşacağım. Bakalım neler olacak |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
res.
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
res..
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
res...
|
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hadi hayırlısı, kolay gelsin haberleri bekliyoruz Ali .
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla ben de parçlararı bekliyorum abi 4 gözle. Sabahları dersim var bir gün çıkınca çay içmeye geleceğim. |
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Gel gel tabi beklerim her zaman çayım hazır sana . Bu arada nazar boncuğu tak Aurise bak söyleyim çok hayranı var (benim gibi ) göz değmesin güzele
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
e ali hiç bişey anlatmamışsın pıroceyle ilgili, fikrini okudum sadece :D taklamı atıcak yolda giderken, yada yan yan mı gidecek :) meraklandım :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
(:
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
indoor bir çalışma ve aydınlatma üzerine ....
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
208den çaldım projeyi abi al sana ip ucu |
|
AhmetErsin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
|
Hani proje :)
|
|
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Proje ekipmanları bir eksik ile elime ulaştı deneme esnasında bir bugla karşılaştım ona çözüm arıyorum. Hem parça hem çözüm için bekleme sürecinde
|
|
yusufcaglarakarsu
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Bekleyelim bakalım,ortaya ne çıkacak merak ettim şimdi
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |