![]() |
|
Araçtaki Plastik Aksamları Parlatmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 Saat 15:59 |
|
Arkadaşlar önerisi olan varmı dış tarafta tampon kuşaklarını kapı çıtalarını parlatmak ıstıyorum zamanla mat bir görüntü oluşmaya başladı çünkü lastık parlatıcı suruyordum başlarda parlıyor gibi sonra dahada matlaşınca kestim,ayrıca 1 gün içinde etkısını kaybedıyordu.Kalıcı bır parlaklık sağlıyabileceğım ve plastık yuzeye zarar vermeyen bir ürün tavsiye edebilcek varmı ?
Düzenleyen samet206 - 30 Haziran 2016 Saat 19:36 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olursa sevınırım.Cevapları bekliyorum konu güncel...
|
||
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
Ben genellikle ayakkabı süngeri kullanıyorum hem zarar vermiyor hem parlak oluyor...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
Eskiden bende öyle kullanıyodum ama şuan matlaştı neden oldu bılmıyorum lekeler var benzınlıkte bıdaha yıkatmam zaten kuyu suyu leke yaptı hep süt silikon dıye bırşey varmış onuda denıcem bakalım nasıl bişeyse umarım işe yarar başka önerısı olan varsa uygulıcam .
|
||
||
![]() |
||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maguiars ürünlerini bir deneyin derim. çevremde kullanan arkadaşlar var çok memnunlar. hem araç içi hem kaporta için iyi ürünler.
|
||
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
Sonaxın koruyucu ürtünleride olabilir
Yada plastik için vernik kullanabilirsin |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim vernik derken bu boya gıbı kalıcı bıseymı yoksa normal uygulaması basıt bışeymı onu tam anlamadım ama ? Birde sonaxın bu ürünü var nerden temin edebılırım bunu yanı tek yolu ınternetten getırtmekmi marketlerde falan olcağını sanmam daha basıt urunler var marketlerde genelde. http://www.hepsiburada.com/liste/sonax-xtreme-nano-dis-plastik-lastik-koruyucu-parlatici-250-ml-/productDetails.aspx?productId=otson210141&categoryId=20035747 Düzenleyen samet206 - 03 Temmuz 2013 Saat 21:31 |
||
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
Oto aksesuarcilarjna bakmak lazim
Yapi marketlerin cogunda sonaxin urunleri var ama bunu gordugumu hatirlamiyorum |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bahsettiğiniz yerler boyalı ve vernikli değilse eski görünüme eçmesi için üstündeki kirin atılması lazım.
Ben dikkatlice jant temizleyici denerdim ama siz bunun yerine arap sabunu kullanabilirisniz. Sonrasında fark olacaktır. Eğerki hala mat ise artık özelliğini kaybetmiş güneş etkisinde ağarmıştır. Astar atıp boayama yaparsınız sonuçta sürekli süngerle parlatma işleminden feragat edersiniz. |
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
ben aracımı yıkamak için int ten çeşitli malzemeler aldım şuana kadar kullandıklarımdanda memnun kaldım yada simdiye kadar kullandıklarımdan daha iyi olduğuna kanaat getirdim amacım reklam yapmak değil burda herkez kendi arabasına bakmaya çalışıyor ama sanada diğer pug severlerede tavsiye edebileceğim ürünler var fiyatlarıda uygun geldi bana hemde 1 litrelik şişeleri ekonomik olduğu için öneririm bayağı bi çeşit ve amaca yönelik malzeme var seç işine yarayanı kesin bulursunhttp://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=E-max
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Hocam Büyük Alışveriş Merkezlerinin Araç Bölümünü İncelersiniz Orada Bulursunuz Diye Tahmin Ediyorum Bende Var :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
|
bence kalıcı kesin çözüm boyatmak. hepsi gelip geçici. bi kaportacı arkadaş kendi 206sını boyamış (piyano black) harika duruyordu.
|
||
![]() |
||
|
Bende normal sprey boya ile boyamıştım geçen gün,kalıcı ve kesin çözüm
|
||
![]() |
||
|
Ben ozaman bu jant temizleyicisiyle dıkkatlıce temızlıyım çunku kaportaya zarar verır o ilaç bakalım sonuç ne olucak ardındanda güzel bir plastık parlatıcıyle parlatıyım ıstedığım goruntu eskı halı azda olsa geri gelırse başka ışlem uygulamam.piano black işine gelınce gerçekten benımde hoşuma gidiyor ama bu aracın rengı ve modıfıkasyonlarına dış gorunuşune bağlı aracım orjinal çelık dışında modıfıkasyon yok hiç şımdı tutupta piano black yaparsam olmaz sırıtır aracın dığer halıyle tamamlanması lazım goruntunun.O yuzden temızleme ışıyle sonuç alamazsam mat sıyah sprey boya ile boyarım komple teşekkurler herkese cevapları ıçın ...
|
||
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
siyah mat sprey boya ile orjinal mat görünümünü elde edebilirsin ama bu kısa vadede işini görür zamanla dökülme yapabilir en sağlamı iyi bi boyacıya gitmen boyatman veya bi folyo uzmanı mat siyah folyo uygulayabilir istediğinde sökebilirsinde
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
Teşekkürler bugun cif ve jant temızleyıcıyle giriştim öte yandan uzerıne torpido ıçın kullanılan sütlerden sıkıp parlattım ardından ayakkabı parlatıcıyla ınce ınce 5 dk da bır ovalaya ovalaya parlattım şımdılık durum fena sayılmaz umarım bu şekılde bır muddet ıdare edebılırım ön kuşakta sorun yok sorun sadece arka plastık aksamdaydı bunun nedenınıde söylıyım benzınlıkte mecburen 2-3 sefer tazlıklı sula yıkatmak zorunda kaldım onun dışında hep kendım yıkarım o bu hale getırdı plastığı kuyu suyuyla yıkatmamaya özen gösterın arkadaşlar benden tavsıye zarar verıyor camlara falan ayrıca camlarada yaptı sırkelı suyla temızledım . |
||
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
lastikleri parlattığın ilaç bu siyah plastik çıtalara ve tamponlardada işe yarıyor..
|
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
|
Bende öyle sanıyodum hocam ama zamanla matlaştırdı zarar verdı benden söylemesi zamanla daha kötü bir görüntü oluşturdu tazlikli suyun yaptığı lekelerde cabası oldu berbat ettım şımdı toparladım temızledım guzel gorunuyor. |
||
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
nasıl uyguladın bilemiyorum ama bende böyle bir sorun olmadı..Ben önce yıkayıp duruladıktan sonra ilacı çıta yada tampona sıkıyorum ve bi süngerle yayıyordum..Bu işlemleri hep gölgede yaptım..Güneşte yapınca beyaz lekeler ortaya çıkıyor. |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aslında hiç uğraşmadan eski usül gazlı bez ile de silerseniz gerekli parlaklığı verir ;)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |