|
Kocaeli Resim Buluşması :) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 Saat 17:11 |
||
Ufak bi görsellik :)
İlginize teşekkürler :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Turgay_66
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
en sağdaki anahtar benim sandım bi an :D yanındaki küçük garajın anahtarına kadar aynı :D fotolar süper bu arada :)
|
|||
tlp
2. Vites 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Resimler on numara
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Maşaallah,maşaallah 41 kere maşaallah :)
|
|||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
iyimiş gerçekten maşallah :) ortadaki araçta orjinal galba dığer araçların tamponları ona göre daha yerde hani 206 yı basıpta hiç bişey değişmedi diyenler var başta öyle gibi geliyor ama fark ortada özellikle 15.Resimde :)
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
||
|
|||
tlp
2. Vites 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aziz photoshop yapıcaktı oyle detmişti
yanlız bende iyi basılı arabayı he Düzenleyen tlp - 03 Temmuz 2013 Saat 20:15 |
|||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
||
|
|||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
süper olmuş valla :)
ancak arka sislerin watt ını düşürün beyler.. arkadan geleni çok yoruyor 206 nın sisleri
|
|||
tlp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
şeyy emmm kemm kümmm yaniii aslında öyle değildeeee |
|||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
||
maşallah. güzel resimler..
|
|||
|
|||
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Maşallah Abi Güzel Resimler :)
|
|||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
lam mim nun valla öyle :D off road gibi zımbalıyo tümseklere :)))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben özel olarak yönünü aşağıya çevirttim akıllı vida yardımı ile, geçip arkadan bi arabaya binip baktım ayarlattım, sorun yok :) teşekkürler :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eyvallah teşekkür ederiz :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Teşekkürler dostum, bi prof kamera olsada canına okusam diyorum :))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
olurmu ya bariz ortada işte :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yapamadım bi türlü :D :D seninki sağlam basılı ordaki kasisleri nası geçiyorsun benimki bu düşüklükle vuruyor dibi
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
maşallah Allah kaza bela vermesin. Ortada kalan biraz masum kalmış iki canavarın arasında
|
|||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|||
tlp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben o tarafı kullanmıyorum ki :) Geldiğin taraftan dönüyorum tekrar (petrol tarafına çıkıyorum) Daha geçmedim,sürtermi bilmiyorum.Arkaya döndüğün gibi bi kasis var ordan geçtiğimde sürtmedi Allah yardım ediyo bi şekilde :) |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |