![]() |
|
306 sedan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dudu_76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2013 Saat 13:04 |
ilk defa 1998 306 sedan peugeot sahibi oldum arc lpg li ara sıra k diye ortada lamba yanıp sönüyo bazen firene basınca yada cukurdan gince vurma sesi geliyor klima filtresinin yeri nerdedir
İlgili bölüme taşınmıştır.. Düzenleyen cigdemilker - 14 Nisan 2013 Saat 13:52 |
|
dudu_76
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ayrıca 306' ların orjinalinde çoğunda polen (klima) filtresi bulunmuyor. Aşağıda görüldüğü gibi. Düzenleyen hLL 206 - 14 Nisan 2013 Saat 14:23 |
|
![]() |
|
İlla da polen filtresi istiyorsanız aşağıdaki tertibattan edinebilirsiniz. Düzenleyen hLL 206 - 14 Nisan 2013 Saat 14:23 |
|
![]() |
|
ceyhunhece ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: BURSA YENİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceyhunhece
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım merhaba bu polen filitresini nerden temin edebilirim bende 306 sedan 2001 model var da ona takayım
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Bunları ben netten bulup paylaşmıştım. Nerden bulabilirsin bilmiyorum. Hiç bir bilgim yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |