![]() |
|
307 Marş Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2013 Saat 08:13 |
arkadaşlar kitapçğı okudum sigortası atmş sadece .d saoln
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun aynı problem bendede vardı geçen hafta 300 tl ye patladı bana işçilik dahil.zaten marş motoru çok gıcık biryerde.komple motor iniyor neredeyse.malesef tamir vs. Olayı yokmuş Usta öyle dedi.şimdilik bir sıkıntı yok anında marş alıyor
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
aynı sorun benim eski aracımda da vardı genelde ısınınca yapıyor. Marş motorunda sorun ama marş motorunu komple değiştirmene gerek yok tamir kiti oluyor kömürü falan var işçilik dahil 130 değiştirmiştim ben geçen yıl.
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Arkadaşlar Aracımla biraz önce biyerde durdum 2 dk sonra tekrar bindim marşa basıyorum hiçbir ses soluk yok sadece sol dizimin ordaki sigorta kutularından TIK diye ses geliyor bukadar. Aküyü kontrol ettiler sorun çıkmadı marş motorundan dediler. sizce Problem ne olabilir ? Sigortası falan varmıdır atabileceği ? yada ne olmuş olabilir :):):):):)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |