![]() |
|
Ses Sistemim Canımı Çok Sıkıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
KaBaDaYi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 Saat 01:02 |
|
Aracımda anfim subwoofer 2 adet poiner kayıgım var kapılar orjinal ama çok cızırtı yapıyor yarın ilk işim bi arkadaşında tavsiyesi ile ön kapılara 16 cm mid takımı düşünüyorum arka yada normal 13cm hopörler düşünüyorum acil çok bilgisizim yardımını bekliyorum.
Diger problemimse arkadaki 2 poiner kayıktan 1 den çok az ses geliyor diyerindende hiç gelmiyor kapılardaki hoperlerden bangır bangır ses gelirken kayıklar boş ses yok neden olabilir daha 2 ay önce aldım Birde ADANA da bildigi oto ses sistemci olanada denk gelirsem çok güzel olur çünkü hiç kimseyi tanımıyorum. |
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
birinden az gelmesi diğerdinden çok gelmesi çoğu teypte olan bir ayar var sağ-sol ayarı sesi sağdan çok gelsin,soldan çok gelsin veya eşit gelsin diye ayarlayabiliyosun ve az gelmeside bu yüzden olabilir çünkü ön ve arka için de aynı ayar var arkadan cok gelsin yada önden çok gelsin diye bence teypin ayarlarına bi bak derim :)
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ankara da olsanız yardımcı olacam ama Adana ya yapabileceğim bişi yok.
JBL 6508c tavisye ederim önlere. Eğer arkada oval varsa 13cm liğe dokunmayın gerek yok ona. Kullandığınız ovaller de sıkıntı olabilir veya tesisatında bir gevşeme olabilir. Bugün kuzenin 207sine bakıyorduk ses sistemini incelyim bi dedim adamlar öyle bir sistem yapmışki yarım saat küfrettim. 4 kanal stereo amfiye resmen zulum etmişler. Teybi 4 adet RCA çıkışlı sadece 2 adet göürmüşler arkaya neyse. O tek adedi çatalsız bağlayıp amfiyi 2 kanala düşürmüşler. İki kanala köprü yapıp bass diğer iki kanala da yine köprü şeklinde iki ovali seri bağlamışlar. Yaw oval hoparlörün seri bağlandığına bunda şahit oldum. En kısa zamanda el atıcam ona. |
||
![]() |
||
KaBaDaYi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
Dedigin JBL 6508c baktım şimdi düşündügüm rakamlarda siz dekullanmışsınız belliki büyük bir ihtimalle onu alırım işte ses sisteminden hiç anlamıyorum benim tesisatı nasıl çektiler hiç bi bilgim yok ama aynı yere götürmeyece bu sefer bakalım onlar tehsisatla ilgili birşey diyecekler mi? İnş yarın işinin ehli kazıklama iş yapmayan birini burumum. |
||
![]() |
||
|
İnşallah öyledir yoksa bide onlara para harcamak zorunda kalacam. |
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
yüksek ihtimal öyledir çünkü arkadaki oval hoparlörden az gelmesi saçma olur,bende de aynı şekil arkada oval var ve kapılardada var,arkadaki ovallar arka kapılara bağlı arkaya biri oturduğu zaman çok rahatsız oluyor diye arkayı kısıyorum ses önden daha çok geliyor,aldığın kişide böyle bişey yapmış olabilir :)
Düzenleyen Turgay_66 - 01 Temmuz 2013 Saat 01:33 |
||
![]() |
||
KorhanAtaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KorhanAtaman
|
Hocam iboosman caddesi gülek cami civarında sümer taksi var .. Taksi ile bitişik zaten ses sistemci var rutkay ustanın ismi gidersen yardımcı olur aldığı paranın hakkını ve garantisinide verir.
|
||
Çok Basit Şekilde Popüler Olabilirsiniz Ama Kalite Başka Bir Meseledir...
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
bende bu şekilde otomatik ayar var +4 ayar kaydedebiliyorsun tek tuş ulaşım, uzun yolda ufaklık uyurken arka ovaller tamamen susuyor ayara getirdiğimde sadece ön hoparlörler ve tweeter lar çalışıyor. siz bence teyibi bi resetleyin hiç anlamam diyorsanız, sigorta bağlantısını sökün 1 kaç saniye sonra tekrar takın, fabrika ayarlarına dönsün teyip kendi ayarlarınızı kendiniz yapın :) ben öyle yapmıştım. öndeki cızırtı bundan dolayı olabilir sesler ayarlardan dolayı aşırı verilmiştir önlere siz sesi açınca kapasitesini aştığından yapıyor olabilir. cızırtı düzelmez ise, önce bi temizlik yapın ön hoparlörlere hava tabancası gibi bir yardımcıyla :) yine düzelmez ise, en kötü 50şer lira sıkışmıştır arasına :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Hocam şu da olabilir,teyp kontoğa bağlıysa yani kontağı kapatınca teyp kapanıyorsa ondanda olabilir,benim ilk kontağa bağlıydı sesi biraz açınca cızırtı yapıyordu ,kontaktan gelen elektrik kaldırmıyordu yani bizde direk aküye bağladık buda olabilir kolay gelsin :)
Düzenleyen Turgay_66 - 01 Temmuz 2013 Saat 12:49 |
||
![]() |
||
|
bu gün ön kapıya 16 cm mid takımı taktırdım arka kayık hoperlorde patlamış bana yanlış tehsisat dan kaynaklanıyor dediler garantiye gönderdim yerine sıfır 2 pıoneer kayık taktırdım ses 10 numara 5 yıldız oldu tek eksigim teyb çok eski teyp çok para vermek istemiyorum temiz 2. el veya uygun fiyatlı ve kullanışlı bi teyp satan olursa talip olurum tşk.
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
1 ay kullanılmış güzel bi sony teybim var ne kadar bütçe ayırmışsın teyp için. usb girişi yoktur mp3 ve aux. düşünürsen satıştaki sitenin linkini veririm
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
|
sitenin linkini verirmisin bi bakayım |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |