|
acil 206 sunroof camı arkadaslar!!!!!!!!!!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım sıkıntı anlıyorum bence acele etme ıllakı bı yerde uygun fıyatta cıkacak bu cam o camı çalanda ınsallah kazada cıgerıne batsın o parcalar oun
|
|
Black GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Camı calınan arkadaş ılanı acan arkadas soner :) benım kı uçtu maalesef yenı konu açmıyım dıye buraya salça oldum bıraz :) yenı bı konu açıcam sunroof mağdurları dıye :D
|
|
Black GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Arkadaşlar konu GÜNCEL hala yokmu bi bilgisi olan ??
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
adamım ist de 800 trabzonda 800 arabada 5 evde 15 :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
valla başka alternatif bulamassak seve seve istanbula gitcez :/ gelcen mi? :D
|
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
KARDESIM YOK YA ama ben sana aydıdan bakıvercem yada ızmır bornovadan
|
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
yardımların ıcın cok tesekkur ederım haftaya almaya gıdıcem o zaman a kadar eger bulursan cok buyuk hayır işlemiş olursun :)
|
|
soner09
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım faceden ekle yada telden goruselım fıyat nekadara bakayım
face soner fiskiran
|
|
Selcan Şaşmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
|
İnş çözersiniz geçmiş olsun..bende sunrooflu 206 almayı düşünüyordum ama sırf çalmaları vede camın uçması yüzünden vazgeçmiştim..Doğru bir kararla sunroofsuz almakla iyi etmişim geceleri daha huzurlu uyuyabılıorum...Hattta bir satıcı arkadaş 206nın sunroof camını silikonlatmıştı çalınmasından korkuyorum demişti:D
|
|
konyalı42
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
|
tühhhhhhhhh allah belalarını vere daha neler göreceğiz millet alın teri nedir bilmez olmuş. cuma cuma yuh diyorum başka birşey diyememem bugün CUMA.CUmanız mübarek olsun
|
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
ekledim kardesım.
|
|
soner09
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MEMLEket adi adamla dolu kardesım ben bedduamı ettım gebersın altında kalsın camın ınsallah
kendı camım calınmıs gıbı uzuldum ama elden bıse gelmıo ıste
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
İlan no 127793194 sahibinden telefon 5424627323
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Ben orjinalini buldum bı kac yerden ama senın camın için eski sunroof camının ayaklarını verebilirim ? 3
Düzenleyen Black GTI - 25 Haziran 2013 Saat 08:21 |
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
İrtibatta olalım isteyenler oluyor yönlendiririm sana. mesajla telefonunu yazarsan.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
mesaj attım..
|
|
ibrahim YILDIZAK
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Tamam aldım fiyat ne düsünüyorsun?
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Yan sanayi istemıyorum cam orjinal olsun almısken ..
Düzenleyen Black GTI - 05 Temmuz 2013 Saat 08:53 |
|
Black GTI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Sunroof ayaklarını 150 tl ye verırım 3 parca zaten
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |