![]() |
|
... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2013 Saat 21:52 |
|||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Stop boyaları var sprey boyaya benzer onlarla boyuyolar ama boya hem orjinalliği götürür hemde dökülme vs yapabılır ayrıcada zımpara boya falan hiç girme bence 2 Yıl garantili kendınden yapışkanlı transparan folyo al zaten bozulana kadar kendın söküp atarsın ama boyanın gerı dönuşu falanda yok ve folyo kadar orjinalde olmıcaktır.
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
boya ile yapabilmek işin tecrübeli olmak gerekir bence en iyisi folyo istedigin zaman çıkar
|
||||
![]() |
||||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|||
sanırım film değil bu , renkli vernik gibi bişey sanki..
|
||||
![]() |
||||
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
|||
Folyo en iyi seçenek sanırım. Sıkılınca sökülebilir.
|
||||
![]() |
||||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
|||
folyo bnce de doğru tercih olacaktır. Boyarken bi hata sonucu stop u kaybedebilirsiniz :)
|
||||
...206 HDI FELINE...
|
||||
![]() |
||||
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
|||
benim ön farlarda angel var ama karatma yaptırmadım folyo yaptırsam karartma kadar iyi olurmu
|
||||
![]() |
||||
|||
Örnek. ![]() |
||||
![]() |
||||
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
|||
angel var sanırım gündüz etkili oluyormu peki kardeş |
||||
![]() |
||||
opasno ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
|||
stop boyaları var evet ama dıstan yaptıgın zaman boya tanzikli suda havada ruzgarda atıo icinden boyarsan hıc bır sıkıntı yok ve cokta guzel oluyor folyodan farkına gelınce tonunu sen ayarlıosun ayrıca guzel olmadıgı zaman boyarken cook boyayaptın vs sevmedin asetonla hemen cıkartabılıosun... ama dıstan boyamayı tavsıye etmıyorum ...
|
||||
![]() |
||||
|||
Araba bana ait degil. Ornek olsun diye koydum. Etkiden kastin nedir? Gece gorusunu engelleyecegini zannetmiyorum. ki gunduz hic etmez Düzenleyen hLL - 29 Haziran 2013 Saat 09:34 |
||||
![]() |
||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bence güzel bi uygulama değil sinyal geri vites vs hepsi aynı renk yanıyo.. yolda giderken sürücü ve senin için sıkıntı.
|
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
![]() |
||||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|||
Hop benim araba degilmi o yav :))
Far folyosu isigi kirar,gece azda olsa etkisi vAr Ben yaptim cunku yokum belli bi nevi ezbere biliyorum yolu Normalde ben bu folyoyu arka stoplar icin almistim Sag stop ici fazlasiyla deforme olmus onu kapatmak icin yapacaktim Sonra bi baktim onleri yapmisiz Durusu hosuma gittigi icin kaldi Hee eger on camda filminiz varsa gorus 1 kat daha duser bilginize |
||||
![]() |
||||
|||
bende angel var gündüz açtıgımda hiç belli olmuyor karartma yapmadıgım için eyer folyoyla karartırsam gündüzde belli edermi kendini |
||||
![]() |
||||
|||
gündüz angel belli olurmu karartma olmadıgı için şuanda hiç belli olmuyor gündüz acınca |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |