|
şu set bu paraya nasıl |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muku
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2013 Saat 23:51 |
mrb arkadaşlar,linkteki set sizce nasıl verim alırmıyım fiyat / performans olarak değerlendirebilirmisniz?
Düzenleyen muku - 26 Haziran 2013 Saat 23:53 |
|
blinddark
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
stok durumunu gözönünde bulundur 17 temmuz diyo dikkat et 20 günden fazla var
|
|
semus
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam aynısını ben aracıma aldım,280 liraya. muğlada bir elektronikçiden aldım. kayıklar 200er watt yuvarlaklar 100 watt dı galiba. sesi iyi veriyor,bi sıkıntı yok . ama ben bass ı daha çok istiyordum kayıklar 400 watt olsaydı daha iyi olurdu bence.. ama genel olarak gayet güzel.. tavsiye ederim..
|
|
TuNeR_32
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
parça parça setup yaparsan daha iyi olur ayrıca üzerinde yazan 600 Watt gibi yazılara aldanma RMS Değerlerine bak Gerçek gücü RMS karşılığında yazacaktır.
Senin yerinde olsam Ana ünite olarak Pioneer 5150 Bulabilirsen Tabi 7 eq ayarlıdır. ayrıca 3 Amfi çıkışı vardır.. 2 takım Kolonlarıda 3 yollu pioneer 80 RMS oval hoparlör alırım benim önceki setup bu şekildeydi Birde xetec Ses amfisi vardı gerçtekten başarılı ses alıyordum.. |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
muku
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Dostum reklam olaraktan değil tabiki ama ben bu arkadaştan aldım ürünleri gayet memnunum. çok titiz bir satıcı..Bu kişiyle irtibata geçerek ürünlerini alabilirsin.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
muku
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |