![]() |
|
ön düzenden gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2013 Saat 23:50 |
|||
güncel
|
||||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
||||
![]() |
||||
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bendede aynı sorun vardı kasislerden geçerken vuruyordu motor alt korumaya vuruyormuş alttan söktürüp düzelttik sorun gitti
|
||||
yavuz 206
|
||||
![]() |
||||
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||
sen ne ettin o kadar pahalı değildir |
||||
|
||||
![]() |
||||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
valla 206 ile farklımı bilemiyorum ama 307 ler için bir ay önceki acı reçete aşağıda
![]()
Düzenleyen errör - 24 Haziran 2013 Saat 23:35 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler çarşamba götürecem ustaya tavsiyeleri olan varsa yazarsa sevinirim
|
||||
|
||||
![]() |
||||
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
|||
ön takımdan sesler geliyorsa, size tavsiyem parçaları set olarak değiştirmeniz. Tecrübeyle doğru orantılıdır bu yazdığım. Servisler genelde rot başı rot kolu değiştirir diğerleri sağlam derler(örneğin) aradan 5-6 ay geçer değişmeyen parçalarda ses çıkarmaya başlar ve tekrar işçilik ödemek zorunda kalırsınız. sağ-sol salıncak
sağ-sol rot mili sağ-sol rot kolu sağ-sol başı ben geçen ay şahin pejodan bu seti 190 tl ye aldım ve komple değişti ön takım, çok memnunum. selamlar |
||||
![]() |
||||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|||
baktıracağın yer sadece salıncak değil bunlarada baktır
1_ aks başları anlaman için en kolay bakma yöntemi ön lastiği iki kolunu uzatarak tut boks yapar gibi hızlı bir şekilde salla boşluk var mı diye
2_ öntakımı gözle ve elle iyice kontrol ettir
3_ bunu çoğu kişi bilmez ön fren balatalarını tutan ince teller var biri alt ucundan biride üst ucunda gözünle baktığında görürsün onların özelli gittiğindede çok felaket hırıltılı bir ses duyarsın bozuk yolda giderken ( nasıl kontrol edersin yumruk vur lastiğe balatanın olduğu yere teller özelliğini yitirmisse bozuk sesi anlarsın kolay gelsin
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||
arkadaşlar salıncakta hemfikirmiyiz başka bişeyden yaparmı bide bu Peugeotlar neden bu kadar sert en ufak bi çukurda tak tak ses yapıyor süspansiyon çok sert
|
||||
|
||||
![]() |
||||
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
|||
Yok estafurullah. Peugeot Market' te baktımd a uçurum olacak kadar da değilmiş. Fiyatlar çok uygun ya bu sitede. |
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Bak ozaman cahilim bu konuda iyi hatırlatma yaptın öyleyse öyledır ben kendı aracımla ılgılı fıyatları baz alarak yazdığım ıçın mutlaka fiyat farkı vardır dıye dusundum ama bu kadar uçurum olabıleceğini düşünmemiştim sadece salıncaklar 350 TL tutuyorsa Allah kolaylık versin 500 Den aşağı çıkamaz demektır ozaman . |
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
|||
206 ile 307 arasında fiyat farkı var. Hem de çok. Düzenleme: Şimdi baktım da peugeotmarket' te fiyatlar diğer yerlere göre uygunmuş ya. Düzenleyen hLL - 23 Haziran 2013 Saat 23:28 |
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Yok hocam ya ne yaptınız en son sağ-sol salıncak rot başları z rot rot balans 320 TL ye yaptırdım orjinal işçilik dahil.Sizde ışçılıkle bırlıkte tutarı yazdınız sanırım çunku parça fıyatı 350 TL olamaz. |
||||
||||
![]() |
||||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|||
orijinal parçalar biraz tuzlu bilgin olsun tanesi 350 lira civarındaydı en son ...
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||
o zaman ilk salıncaklara baktırayım
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Arabamı aldığımda benim de böyle sorunum vardı. Sorunlu salıncak değiştirildi. Sorunum düzeldi. Başka bir ustaya gösterin.
|
||||
![]() |
||||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|||
buyuk ihtimal salincaklardan dostum..yada salincaklardaki tamponlardan...ama durumun iyise bence direk salincaklari degistir derim....
|
||||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||||
![]() |
||||
|||
salıncaklardan veya z rottan falan yapabılır vuruntu özellıkle salıncaklardan diye tahmın yürütebılırım.
|
||||
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||
slm arkadaşlar bi konuda tavsiyelerinize başvuracam benim aracın ön taraftan çok ses geliyor özellikle bozuk yolda takur tukur bi ustaya gösterdim kontrol etti amortisörler ve ön düzen parçaları sağlam dedi kendisi kullanmadı sadece lifte çıkararak kontrol edip söyledi bazen çukura falan vurduğumda direksiyonada vuruyor hafta içi bi kaç ustaya gösterecem ne tavsiye edersiniz nerelere baktırmam gerek şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
|
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |