![]() |
|
34 ZM 1448 / Peugeot 106 Sorgulama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2013 Saat 06:00 |
Almayı düşünüyorum. Henüz sahibi ile görüşmedim. Cidden bu kmde olması mümkün mü?
43.000 km ve 13 yaşında araba.
Aracı bilen var mı ? Neden göstergeleri mavi pek anlamadım bi de. Güzel yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada çook fazla temiz olan quicksilver aranıyor.
Düzenleyen dRhkn - 23 Haziran 2013 Saat 06:44 |
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel. bir bilgisi olan yok mu arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar sanırım araç hakkında bilginiz yok şunları sorayım o zaman, bu kmde ise araba bunu nerelerden anlayabılırız?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
vallahi onu servıs kayıtları varsa eğer anlarsınız muayne evraklarını falan karşılaştırın birde dıreksiyon simidine kullanılan aksama bakın vıtes topuzuna vs. yıpranmalar varsa dıkkat edın bu tabı çözum değil yapcak olan adam onlarıda değiştirir yapar ama yınede kışısel olarak bır fıkır.Motor expertiz sokun bıde çok şüpeniz varsa zaten bunları yaptıktan sonra varsa bır yamuk çıkar ortaya.2000 model 106 Quicksilver 43.000 olabılır olmaz diye bişey yok .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
teşekkürler yorumların için.
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
km'nin orjinal olup olmadığını anlamak gerçekten güç aracın yanına gidilir diri mi değil mi direksiyon derisi soyulmuş mu koltuklar ne kadar eski vs ancak bu gibi verilerden 3 aşağı 5 yukarı tahmin yapılabilir.
|
|
![]() |
|
yasko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2013 Konum: Beylikdüzü-İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
aracım satılık ilgilenirseniz eğer http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-106-quicksilver-128412330/detay
|
|
"Yasin YALÇIN"
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
üye araçlarında benım araba var.amerıkalı zencı diye..veya lanet zencı...bende benım arabayı 45 binde aldım.mesaj atınca kilometreler de geldı.memnunum.bayandan aldım.gerçektende bu kılometrede bulmak zor ama gercekten orjınalmış.belki senınkıde oyledı
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Bence bu araba yapılıp boşaltılmış KM pek inandırıcı gelmedi,
farlar karamış nasıl garajda yatmış? Garajda yatmış ama boya var ? anlamadım detaylı bakmak ŞART
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |