![]() |
|
Bilgi gerek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 17:40 |
||
motor gücünü yanlış yazmışlar. 206gti zaten 137hp, oraya da hp yerine kw yazmışlar. benim rusatta da 110kw yazıyor. buna göre benim roland garros 148 beygir. :)
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ya sen dostum bosver gectimi gecmedimi 0 100 videonu 0 160 videonu paylas hersey ortaya cikar........bide birkac foto koyda gorelim su gti lerin dusmanini
|
|||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
anlattıklarımı anlamamanı normal karsılıyorum, mesafe sorun değil mümkünse videosu ile hiç oynanmamış bir kadran görüntüsünü 0-150 km ile çekersen bende aynısını yapıp paylaşalım video süresinden neyin ne oldugu belli olur, kimler yanılıyor öğrenmiş oluruz böylece, hadi 150 senin için avantaj zaten benim 3ün bitişi oluyor :) kötü niyetim yok en azından sözle değilde görüntüyle görmüş oluruz :) kafa kağıdına gelince terslik olabiliyor buydun buda benimkinin kafa kağıdı kw sını hp ye çevirin lütfen :) ![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
106 Rallye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: isvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende zaten 106 gti ye hastayim diye isvecten yunanistana 2500 kilometre gittim. bu arac hep gulunecek kadar ucuza geldi hemde gti den hizli diye secildi. yoksa benim Araba alip bineyim diye bir derdim yoktu 106 aracim simdi abisinin yaninda (m3 e46) garajda yatiyor. yani emin ol ki 106 yi benden cok sevemezsin.
|
|||
![]() |
|||
106 Rallye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: isvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
||
normal sartlarda arac 125 beygir 100 degil. ilk cikan rallye ler 100 beygirdi ama benim aracin modeli 2001 de uretime baslandi.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
||
vallaha benim yasadigim ulkede isikta felan kapisamazsin yoksa bir haftada ehliyetini elinden alirlar. kapali pistte yaristik ustelik tek degil bir coguyla denedik
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
||
birincisi gti yi gözünde fazla buyutme evet gectim ve yakinda bir cok video ekliyecegim. arabanin orjinali gti den cok hafif vede 206 dan behsetmissin hic anlamadim . yada turkcem yetmiyor cidden:) draglarda diyorum kalktiktan sonra km 150 ye gelince gti lere aynadan gorecek kadar fark atmis olkuyorum. egerki arada 3500 kilometrelik mesafe olmasaydi gercekten gelip bir cok arabayla denemek isterdim
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
||
resimlergelecek yolda
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
arac gti olabilir ama bazi ulkelerde farkli isimler altinda satilabiliyor mesela fransada s16 yada xsi iken turkiyede gti olarak satiliyor
mesela.fransada hic 206 gti yok
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
tamam :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
||
onu çaktrma :D soft superchıps o :D
|
|||
![]() |
|||
||
yolda giderkene ızgaradan içeri superchip kaçmış :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
||
Aracımda kat iptali dışında birşey yok. tanıdığım bildiğim daha önce araca yay bile takılmamış orjinal gti lerle durum böyle. daha sonra hırs yapıp gelen 106 ların ıcınde yanlıslıkla egzantrık yazılım portpolısh fln kacmıs oluyo :) stock sa herzaman ;)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
||
106 gti iyidir hoştur çok zevklidir severim 307bursa nın da dediği gbi bi 206 gti ye göre rollingte 2-3 viteslerde avantajı büyük fakat bu işin 4 ve 5. vitesleri var orda özellikle belirtiyorum SAĞLAM bi 206 gti ye karşı şansı çok çok az. kendi aracımla bu konuda varsa denemek isteyen bedava stock 106 gti lerle? :) kefilim bu konuda Black GTİ me :D
|
|||
![]() |
|||
||
öle olsun üstadım ama 106nın daha hafif olması 206nın motor gücünü önemsememiz anlamına gelmesin ;) ama şu anda ufak bi sıkıntı var (Nazar diyelim) kasmıyorum makineyi :) ist maceramızda 3 gün boyunca çok kastım aslanı dinlensin biraz :) slow motion mode :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
eyvallah üstadım :) senin o dediğin normal 206 gti lar bide benle denesinler bakem 5 devirde bitinceye kadar :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
||
dostum senin aracin normal sartlarda motoru ile oynanmadigi takdirde 100 hp benim bildigim
sen gti leri gectigin videolari bi paylasta aydinlansin millet Düzenleyen voodoo - 20 Haziran 2013 Saat 22:42 |
|||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|||
![]() |
|||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
||
yani adamla kapıştınız mı yoksa ışıklardan kalkışta mı hissettin bunu ?
|
|||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|||
![]() |
|||
||
öhöm öhöm,
biri gti yi geçtim mi dedi? o gti nasi bi gti diye soran yok mu yav? hele bide 150den sonra arkamda görüyorum denilince düşünmedim bile. 1-2-3 106 gti gider ama 4 ten sonra 206 gti ın eksozundaki kıvılcımları izlerken rallye nası oluyorda 150 den sonra hala gti nin önünde oluyor fizik va matematiğim eşleşmiyor. yürüdüğün gti bence normal dışı. ha şu olabilir araçla oynanmıştır falan fistan. merakla gelişmeleri bekliyorum
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |