![]() |
|
Bilgi gerek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
106 Rallye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: isvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 Saat 20:15 |
|
selam arkadaslar sorumu sormadan önce arabami anlatayim
aracim 2001 model 106 Rallye bildigim kadariyla motor ve sanzuman gti modelleriyle Ayni araci yunanistandan aldim danimarkaya getirdim aracta orjinalin disinda sadece spor ayarlanabilen amatusorler var. gerisi full orjinal gorunuyor yani ne eksoz ne filtre var. sorum su ki benim arabam neden gti lerden hizli? orjinal olmayan parcalari nasil anlayabilirim? yani chip, dereceli eksantrik gibi?
|
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nasil gti lerden hizli olabilirki....sadece amortisorle hicbi sekilde gti leri gecemez...motorunu modelini guzelce arastir....ve fabrika verilerini bir dokum alarak arabanin motoruyla tek tek karsilastirmani tavsiye ederim....
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
106 Rallye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: isvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gti lerden hizli soyle anlatayim aracim rallye gtilerle Ayni motor vve sanzuman var ama ecu lari farkli orjinali 7600 devir ceviriyor ve 230km hiz yapiyor. arac gtilerden daha hafif. sunroff elektirikli aynalar gibi ozellikler yok sadece tek hava yastigi ve klima var. gozle gorunurlerde modifiye olmadigini soyluyorum yani spor yaylarin disinda gozle gorunurde bir sey yok. hava filtresi egsoz tamamen orjinal. ama gozle gorunmeyen yani chip dereceli egsantrik gibi parcalar varsa onlari nasil anlarim. |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
fazla bişi aramamak lazım versiyon farkı bir adım öne geçirmiş.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
|
arac hakkinda bilgileri bulmak cok zor oluyor gercekten. Bu model sadece yunanistan ve italya icin uretilmis. fransada bile 16v orjinal rallye yok. onun icin bilgiler sadece yunanca ve italyanca :(
gti lerden hizli oldugu denendi 150- 160 beygir gti leri 150 km hiza ulastiktan sonra aynadan goruyorum :) bu beni tabiki mutlu ediyor ama aracta ne var ne yok bunu bilmemek zor oluyor. neye gore modifiye yapacagim???
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Şu meşhur aracın resimlerini bir paylaşın dostum, çok merak ettik yaw :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
abi 120hp değil mi 145 dediğin torku olmasın.. ayrıca hafif yapmış adamlar GTI ı geçebilir ki geçilsin diye hafifletmişler.. aynı durum BMW de de var e46 m3 lerde CSL versiyon cıkardılar üzerinden bir kaç şeyi hafiflettiler hatta tek sis farı vardır onlarda.
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bir video resim çok merak ettim aracı .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
öhöm öhöm,
biri gti yi geçtim mi dedi? o gti nasi bi gti diye soran yok mu yav? hele bide 150den sonra arkamda görüyorum denilince düşünmedim bile. 1-2-3 106 gti gider ama 4 ten sonra 206 gti ın eksozundaki kıvılcımları izlerken rallye nası oluyorda 150 den sonra hala gti nin önünde oluyor fizik va matematiğim eşleşmiyor. yürüdüğün gti bence normal dışı. ha şu olabilir araçla oynanmıştır falan fistan. merakla gelişmeleri bekliyorum
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
yani adamla kapıştınız mı yoksa ışıklardan kalkışta mı hissettin bunu ?
|
||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
dostum senin aracin normal sartlarda motoru ile oynanmadigi takdirde 100 hp benim bildigim
sen gti leri gectigin videolari bi paylasta aydinlansin millet Düzenleyen voodoo - 20 Haziran 2013 Saat 22:42 |
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
eyvallah üstadım :) senin o dediğin normal 206 gti lar bide benle denesinler bakem 5 devirde bitinceye kadar :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
öle olsun üstadım ama 106nın daha hafif olması 206nın motor gücünü önemsememiz anlamına gelmesin ;) ama şu anda ufak bi sıkıntı var (Nazar diyelim) kasmıyorum makineyi :) ist maceramızda 3 gün boyunca çok kastım aslanı dinlensin biraz :) slow motion mode :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
106 gti iyidir hoştur çok zevklidir severim 307bursa nın da dediği gbi bi 206 gti ye göre rollingte 2-3 viteslerde avantajı büyük fakat bu işin 4 ve 5. vitesleri var orda özellikle belirtiyorum SAĞLAM bi 206 gti ye karşı şansı çok çok az. kendi aracımla bu konuda varsa denemek isteyen bedava stock 106 gti lerle? :) kefilim bu konuda Black GTİ me :D
|
||
![]() |
||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Aracımda kat iptali dışında birşey yok. tanıdığım bildiğim daha önce araca yay bile takılmamış orjinal gti lerle durum böyle. daha sonra hırs yapıp gelen 106 ların ıcınde yanlıslıkla egzantrık yazılım portpolısh fln kacmıs oluyo :) stock sa herzaman ;)
|
||
![]() |
||
|
yolda giderkene ızgaradan içeri superchip kaçmış :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
onu çaktrma :D soft superchıps o :D
|
||
![]() |
||
|
tamam :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
arac gti olabilir ama bazi ulkelerde farkli isimler altinda satilabiliyor mesela fransada s16 yada xsi iken turkiyede gti olarak satiliyor
mesela.fransada hic 206 gti yok
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
|
resimlergelecek yolda
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |