![]() |
|
206'ya Uygun Akü Hangisidir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||||||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 Saat 00:43 |
||||||||||
şimdi gece gece kaputu açmaya erindim de internetten fiyat araştırması yapacağım. 206 kaç amper akü ile çalışıyor. önerebileceğiniz markalar nelerdir?
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
60 civarı bişey vardı bende 62 - 64 - 67 neydi unuttum bosh akü var çok sağlam. 150'ye almıştım.
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
||||||||||
60 ah akü ile çalışır.en uygun 60 amper akü.mutlu akü piyasada en yaygın ve kalitelidir.
kolay gelsin
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||||||||
60 Amper Bosch akü de kullanabilirsiniz.
|
|||||||||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||||||||||
bende 60 amper diye biliyorum ama aracında ekstra bi uygulama varsa müzük sistemi yada lpg falan gibi 72 amper takman gerekiyor diye biliyorum
|
|||||||||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
orijinali 55, 60 takabilirsin
|
|||||||||||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
||||||||||
BOSCH aküden şaşmayın
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||||||||||
60 amper akü genelde 206 larda benım araçta 3 yıldır power akü var sıkıntı yok tavsiye ederım ben aracımı alalı daha az bi zaman oldu ama akü garanti belgesi vardı ıçınde ordan baktım alınan tarıhlere
güzel akü yani sorun çıkartmadı güçlüde. |
|||||||||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
||||||||||
bosch silver tak
|
|||||||||||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||||||||||
3-4 gün araca kontak vurmayınca akü cortladı, lambalar filan kısık yanıyo marş almıyo fakat teyp filan çalışıyor. sizce aküyü şarj mı ettirmeliyim bi akücüye teslim edip gün boyu, yoksa yeni akü almak daha mı sağlıklı?
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||||||||||
bu arada cevabını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim
![]() ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
||||||||||
Ben yazın mutlu alıyordum ama adam ısrar etti varta aldım. Memnunum gerçekten kaliteli. - 30 larda bile iki üç gün çalışmasa da tek marşta alıyor.
|
|||||||||||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||||||||||
Hocam genelini bılmem durum nedir ama benım görüşüm şarj falan biraz yaş iş aku çok yenı değilse şarj tutmuyor şarj edıyosun yıne bıtıyor bır kere tamamen boşaldımı akü hayır gelmıyor sonra , rıske gırme derım olan olmuş artık he aküm yenı olurunu buldum dersen şarj da ettırebılırsın sana kalmış ama akü birkere boşaldığı ıçın tekrardan şarj edılse bıle tam olarak sağlıklı bir performans vermıyor ben böyle bılıyorum kımın başına geldıyse böyle oldu bır muddet ıdare ettıkten sonra değiştiriliyor illaki yinede bi ölçtür sen istersen testlerını yaptır belki gerek kalmaz şarjla halledersin ama dediğim gibi sağlıklı olmıcaktır... Düzenleyen samet206 - 20 Haziran 2013 Saat 01:10 |
|||||||||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||||||||||
|
|||||||||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
||||||||||
aracımı alalı 3 sene oldu hala varta akü mevcut.benden önceki sahibi ne zaman değiştirdi bilmiyorum ama hala aldığım günkü gücünde.bir arkadaşın dediği gibi kışın eksili derecelerde bile tek marş.kesinlikle tavsiye ederim.
|
|||||||||||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
||||||||||
aracımda 6 senelik varta var , aracı iki hafta çalıştırmadım gittim biraz baygında olsa marş aldı :) karar sizin
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
debug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
||||||||||
Yeni konu açmayayım diye buraya yazıyorum benim 206'nın aküsü bitti :) 2005 1.4 xt benzinli İnternetten fiyatlara baktım da şu aşağıdakiler uygun geldi inciyi iyi kötü duydum da bu BAS AKÜ nedir? Alsam sıkıntı çıkartır mı?
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||||||||||
60Ah veya 64Ah varta tavsiye ederim. |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
||||||||||
2 ay once aku taktirdk markasini hangisi iyi olur diye arastirmadk.SOLAR akuyu 175 tl ye taktilar.Sizce nasil bu Solar aku?Fiyati da pahaliya geldi ama bayan oldugumzdn anlamadigizdan.
|
|||||||||||
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||||||||||
solar akü ilk defa duydum büyük ihtimal yerli akü dür ama fiyat baya pahalı eas aküyü 100 tl almıştı bizim bacanak :)
|
|||||||||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |