![]() |
|
japon yapıştırıcı lekesi nasıl çıkar ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 Saat 21:41 |
|
abi kazımak gerek :) geçmiş olsun..
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
plastiğin boyasını almaz dimi aseton vs?
![]() |
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
o japon lekesi benim sağ kapıda var onu nasıl cıkartıcaz lokal boya mı yaptırcas :))
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
japon çıkmacılardan mı aldın kapıyı ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
yok bea sol aynam kırılmıstı onu yapıstırdım ordan da kapıya damlamıs :)))))))))))
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aseton diyolar ama abi dikkat et çok keskin bi aseton olmasın boyasını mahvediyo plastigin dikkat et
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
ısı tabancası bulun, ince bir katman döküldü ise ısıtınca pulpul dökülür sonrada aseton ;)
|
||
206+ hdi
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
aseton dök bekle abi çokta bekleme tabi kendisi atıyor.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
abi japon lekesini havya veya çakmak ile çıkartıyorum ben ama aseton ha :D hiç düşünmemiştim bi yaşta benden gelsin .D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
106 Rallye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: isvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
|
asetonu deneme bile gercekten boyayi ya kaldiriyor yada rengi soluyor...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |