![]() |
|
KONYA İÇİ ETİKET VE STİCKER |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 Saat 12:26 |
arkadaşlar merhaba Konya içi etiket ve sticker temini için ne yapmam lazım cevap yazarsanız sevinirim. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önümüzdeki hafta Konya il temsilcisi Fevzi arkadaşımıza sticker ve anahtarlık gönderilecek o zaman iletişeme geçebilirsiniz, forumda duyurusunu yapacaktır.
|
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler serkan bey;
fevzi arkadaş beni bul:) şaka şaka ben seni bulurum.hayırlı günler
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Buldum seni konyalı arkadaş
![]() |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
karamanın neresindesin favzi kardeş ben aslen karaman doğumluyum şu an konya real civarındayım fakat karamanda annemler var 2 haftaya bır gelırım belki görüşürüz.
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
karaman merkezdeyim ismet paşaya 15sn evim :D saray kitapevinin üstündeyim,vakıfbankın arka sokak.
özelden numaramı vs yolluyorum gelince görüşelim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
tamamdır toprağım gelınce alo derim stickerı kendin yapıştır
![]() |
|
![]() |
|
Bekliyorum görüşürüz :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |