![]() |
|
KONYA İÇİ ETİKET VE STİCKER |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 Saat 12:26 |
arkadaşlar merhaba Konya içi etiket ve sticker temini için ne yapmam lazım cevap yazarsanız sevinirim. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önümüzdeki hafta Konya il temsilcisi Fevzi arkadaşımıza sticker ve anahtarlık gönderilecek o zaman iletişeme geçebilirsiniz, forumda duyurusunu yapacaktır.
|
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler serkan bey;
fevzi arkadaş beni bul:) şaka şaka ben seni bulurum.hayırlı günler
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Buldum seni konyalı arkadaş
![]() |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
karamanın neresindesin favzi kardeş ben aslen karaman doğumluyum şu an konya real civarındayım fakat karamanda annemler var 2 haftaya bır gelırım belki görüşürüz.
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
karaman merkezdeyim ismet paşaya 15sn evim :D saray kitapevinin üstündeyim,vakıfbankın arka sokak.
özelden numaramı vs yolluyorum gelince görüşelim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
tamamdır toprağım gelınce alo derim stickerı kendin yapıştır
![]() |
|
![]() |
|
Bekliyorum görüşürüz :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |