![]() |
|
stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 Saat 23:39 |
evet aslanımım stoplarını degisitiriyorum bakalim değiştikten sonra nasil olacak taktırdığımda resimleri sunarim yeni stoplar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha öncede bu stoplardan takan vardı. gayet şık ve güzel duruyor.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Sanmıyorum bu daha çok yeni bir ürün diye biliyorum. Bende geçen bir yerde gördüm sık kullanılanlara ekledim. Bence çok yakışacak. Şimdiden hayırlı olsun fotoları hatta video yu bekliyoruz....
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
oOoO, çok güzell hakkatten... fiyatı ne kadar dostum?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
325tl aldim
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
kesinlikle şık duruyor fiyatida gayet makul geldi link alabilirmiyiz acaba? satın alabileceğimiz.
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
burda vardı da ilanın yayın süreci bitmiş :(
|
|
![]() |
|
aracın üzerinde görmek isteriz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
http://www.modifiye.com.tr/tuning/6050-237-Peugeot-206-LCI-Style-Led-Arka-Stop.aspxburdan aldım arkadaşlar en kısa zamanda taktırdığımda resimleri paylasırım
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Stoplar çok güzel.
güle güle kullan.
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |