|
Lastik seçimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ahmet_ach
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2013 Saat 19:16 |
S.a arkadaslar 106 tıda kullanılmak üzere 185/55/14 ebatlarında lastik alıcam.Bütce fazla değil en fazla 500 tl verebilirim bana uygun olan var petlas velox sport tanesi 115 tl filan biraz araştırdım pek olumlu sonuc bulamadım tavsiye etmek istediğiniz lastik markası varsa yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Debica markasından daha ekonomiğini bulamadım ben. Good Year' ın yan markası. 165/70/ 13'' 4 Lastik + Balans ayarlarıyla 288 Leva. Türkiye' de de ucuz mudur bilemem. 2 ay oldu. Şimdilik pek sorun yok. Önerebilirim.
Türk Lirası olarak toplam 361.92' ye denk geliyor. |
|
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla lastik işi tasarruf edilebilecek en son yer güvenlik açısından bütçeyi biraz daha zorlamakta fayda var....
|
|
Poyraz
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arakadaşlar merhaba ben geçenlerde kardeşimin arabasına 195 65 15 lastik aldım. Tabi lastikleri almadan önce baya araştırdı. Hangi markayı alacağımada bir türlü karar veremiyordum. İnternette gezerken lastikcim.com.tr diye bir sitede falken lastikleri gördüm fiyatı 118.00 TL çok şaşırdım. Bu lastikleri araştırdığımda etiket değerlerinin Yol Tutuş B, Yakıt sarfiyatı C Gürültü seviyesi de 70 desibel olduğu görünce gerçekten çok şaşırdım. Ucuz lastik dersiniz almazsınız bu etiket değerlerinin lastiklerin üzerinde yazıyor olması hepimizin işine yarayacak. Lastik alırken mutlaka lastiklerin üzerinde yazan etiket değerlerine dikkat edin. Sırf markası için diğer bir lastiğe daha fazla para da ödemeyin. Bakın Bridgestone da aynı ebattaki T001 lastiklerinin değerleride aynı bu lastik 150 TL. Karar sizin ucuz lastik ve kaliteli olanını almak artık sandığınızdan çok daha kolay. Linki paylaşıyorum inceleyin. Keyifli forumlar hepinize.
http://www.lastikcim.com.tr/Ucuz-lastik,TA-503.html Düzenleyen Poyraz - 22 Haziran 2013 Saat 12:18 |
|
Poyraz
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla gti gibi bir araçta velox sport kullanıyorum, ani hızlanan ve ani duran virajlara sert giren biriyim kim ne düşünür bilmiyorum ama petlas iyi bence tavsiye ederim. aynı özellikte lastiğin tanesine 205 tl verecektim nerdeyse
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
blue42
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
PETLAS
|
|
207 hdı comfort
|
|
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kormoran :D Duydunuzmu Bilmem Kısaca Açıklıyayım ; KORMORAN MICHELIN'in "kendi rakibini kendin yarat" felsefesi ile ürettiği bir lastik. Artık buna yan ürün veya yan markada diyebilirsin.
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pırellinin yan ürünün olan formula energy yaz lastıklerım var çok memnunum tavsiye ederim onun dışında bir contınental veya mıchelın kadar olmasada petlasta fiyatına göre çok kötü lastik sayılmaz ne kadar para okadar kalite demek zorunda kalıyor bazen insan .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Mehmet38
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Petlasın PT 711 i Starmaxx ın ST 730 u.Ürünler aynı olmasına rağmen isim farkından dolayı bile lastik başı 10 TL oynayabiliyor.Bence önemli olan ilk kriter hizmet kalitesi.Problemle karşılaşıldığında muhattap olacağınız mercii nin kurumsallığı.Yoksa sanayii de kavga ederek dükkandan ayrılabilirsiniz :)
|
|
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yokohama tavsiyemdir....heryonuyle cok super
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
Poyraz
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence de Yokohama çok doğru bir seçim fakat Ülkemizde hala bu lastik tanınmıyor. Amerika'da liste başı olan Yokohama'nın Türkiye'de ucuz lastiklerle mukayese edilmesi oldukça üzücü...
|
|
Poyraz
|
|
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
reklamsiz tek lastik markasidir...bir avuc avrupaya gore lastik yapmior yokohama....hedef kitalari amerika ve avustralya dir...cogu insan kullanmadan bilemez...f1 gibi cogu araba yarislarinin sponsorudur
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
TuNeR_32
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Starmaxx Tavsiye Ederim Hem Türk malı hemde gayet güzel. 4 adet Sıfır aldım çok farkketti araç Ayrıca 1 yıl yol yardım veriyor her ne şekilde yolada kalırsan kal çekici konaklama vs. herşey ücretsiz.. olarak karşılıyor..;)
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
Ahmet_ach
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
evet kardes bende starmaxx aldım tanesi 125 tl den 500 lira verdim 1 yıl yol yardımı var + balans ayarı yapıldı aracın ustunda yapıldı benim jantlar göbekli olduğu için ,bu fiyata bu lastik çok iyi görüntüsüde çok iyi eski lastikler fulda idi bu daha iyi gibi geldi alacak arkadaslara tavsiye ederim... |
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
yaizm7
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Konum: Çengelköy / 34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
model olarak hangisi peki? |
|
blue42
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
petlas ıyıdır
|
|
207 hdı comfort
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam ankaradasın madem ben sana bir yer önereyim reklam gibi olmasın ama iskitlerde mogaz ın biraz gerisindede cagrı lastik var starmaxx ve petlas ana bayisi ben 4 takım starmaxx aldım ordan ve hepsindende memnun kaldım benim arabamda babamın arabasıda o lastikleri kullandı yaz için mükemmel ama kışlık için michelin alpine pilot öneririm eğer param yok dersen de kesinlikle ikinci el balonsuz yamasız michelin alpine bak derim...
|
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bütçeyi zorlayacak olsa bile kaliteli lastiklerden şaşmayınız. ben tanesi 400 lira olan lastiklerin 4 ünü 700 liraya aldım almaz olaydım yolda durmuyorki kızaklamayan araba kızaklamaya başladı sabun gibi kayıp gidiyor aman kalite olsun 3 lira fazla olsun sonuçta yere basmanı sağlayan en önemli unsur.
|
|
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ucuz lastik alacağıma bitik lastik ile yola devam etmeyi tercih ederim.
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
faldov
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Petlas alma düşüncesiyle yola çıktım eve Continental ile döndüm tanesi 125 TL'den 500'e mal oldu. 175*65*R14 boyutları.Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
lastiklerin 1 tanesinin tarihini kontrol ettim 2014 iyi tamam gerisine grek yok dedim diğer 3 tanesi 2013'ün ilk ayı tarihli.Satıcıya çemkirdim abi sıkıntı yaşarsan gel yüzüme vur dükkan senin sözleriyle evin yolunu tuttum.Hayırlısı bakalım.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |