![]() |
|
kararsiz kaldım acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Texas16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2013 Saat 23:56 |
Herkeze merhaba arkadaşlar bi tane araç buldum peugeot 307 1,6 premium 2003 model Lpg/benizn 125bın kmde ve yarı otomatik araçta sag ön kapı ver çamurluk degişmiş bugun servisde bilgisayara baglattım ve herhangi bi sorun cıkmadı kaportata bi kaç yer boya istiyo sanruf fln sorunsuz çalışıyor fiyat konusuda uygun geldi aracın 2 tanede hasar kaydı cıkdı sizce ne yapayım kararsız kaldım
![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben olsam iki parça değişmiş araca girmezdim.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
fiyat_?
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
Texas16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
14.500 tl
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
14500 olması kafa kurcalar bana göre,emsallari 18-21 bin arasındayken.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Aynen benımde öle ama servise baktırdım araçta bi kaç masraf var klıma ve söför tarafının cam açma paneli çalışmıyo ama motoru canavar gibi dediler servisde kaportata boya varmıs.
|
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
hocam servise expertize sok ve sonucu sor birde km yi şasi no ile sorgula aracı aldın ekpertiz de olmayan bir sorun çıkarsa tüketici mahkemesine başvurusun senin içine sindimi onu söyle :)
sen aracı gördün beğendinmi ona bak :) ben 21 e aldım sorunsuz diye neler çıktı neler :)
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Hocam ben olsam değişensiz ve mümkünse darbesiz bir araç tercih ederdim ki cebinizden fazladan para çıkıyormuş gibi görünse de hem kafanız rahat ve daha masrafsız binersiniz kullandığınız sürede, hem de satarken daha çabuk satarsınız istediğiniz fiyata. Almayı kafaya koyduysanız da hasar kayıtlarını iyice araştırın pert vs durumu olmasın. Km sinin de orijinal olacağını pek sanmıyorum açıkçası..
|
|
![]() |
|
ben çok değişene bakmıyorum seri değilse tabi ya aldım pat ufak bi çarpma aynı durum sonuçta bunu bu hale getiren galericiler alırken ooo değişmiş bu felan satarken ya olur diyorlar ben çoook şahit oldum
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
![]() |
|
hocam km orjinal yapdıgım sorgulamalarda km normal yanı daha fazlasına bütçe el vermıyor buda baya uygun geldi 500-1000 tl gözden cıkardım ben masraflar için araçta hosuma gittti açıkçası
|
|
![]() |
|
Valla hemşo bende öle diyor araç ful+full yani bide kaçırmakta istemıyorum
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hakkaten bedavaymış..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat süper .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Ufak tefek hasar önemli değil elbet boya vs. normaldir ben bile 27 yaşında 3 kez ameliyat oldum :)
olaya bakış açımız reel olsun,benimde arabamda tramer kaydı vs. mevcut fakat kazadan vs. değil,aracın geçmişini araştırıp alırsanız kafanız ağrımaz. 4 ay önde 2010 model honda civic premium ile arkadaşım kaza yaptı kötü derece de alkol olduğu için kasko devreye girmez malum haliyle araçta kasko da yoktu,araç bir güzel toplandı 31bin tL ye satıldı birazi nsaflı biraz da karakterli olmak lazım. Alacağınız araç ne olursa olsun geçmişinin bilinmesi şart.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Zaten o paraya başka ne alabilirsin ki? Turşusu çıkmış Fiesta yada corsa
Bence al derim. en azından adam gibi arabay binersin. |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |