![]() |
|
Gaz pedalındaki boşluk? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2013 Saat 19:08 |
Bugün paspası temizlerken farkettim de gaz pedalını elimle oynattığımda boşluk olduğu farkettim. Sanki vidası gevşemiş gibi sallanıyordu. Normal midir? Belli bir seviyeden sonra tele etki ediyor. Boşluk var yani. Sürüşte negatif etkisi oluyor mudur? Pek farketmemiştim.
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pedalı kendine doğru çekersen biraz boşluk görürsün ama normal ,bendede var o boşluk...
|
|
![]() |
|
Normal birşey midir hocam? İçimi rahatlattınız. Sağolun |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende öyle bir boşluk yok ama biraz basınca gaz etki etmiyor benim pedal elektronik telli değil o yüzden öyle olabilir sizde de o yüzden öyle olabilir, şimdiye kadar bindiğim çoğu araçta bir miktar gaz pedalında boşluk var (eğer sonradan oynama yapılmadıysa) bir tek şahinlerde yok gaza dokununca araç direk içmeye başlıyor yakıtı :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
bahsettiğim boşluk o tarz bir boşluk değil ki. pedalı bastırınca hemen gaz alıyor sorun yok. ama pedal yukarı doğru çektiğimde falan 2 parmak kadar falan geliyor. o boşluktan bahsettim. sanki vidası gevşek gibi |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
normal kamenitza,ben servise sormuştum seneler önce bunu :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |